ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ζεζούς παίρνει πίσω τον Μεδέιρος

Ο Ζεζούς παίρνει πίσω τον Μεδέιρος

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζόρζε Ζεζούς, προανήγγειλε την επανένταξη του Ιούρι Μεδέιρος στο ρόστερ.

Εξαρχής η υπόθεση του Ιούρι Μεδέιρος ήταν περίπλοκη, αφού ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Μποαβίστα.

Συνεπώς, έπρεπε να διακοπεί ο δανεισμός του 22χρονου εξτρέμ και έπειτα να παραχωρηθεί με νέα συμφωνία στον Παναθηναϊκό, για 1,5 χρόνο. Επρόκειτο για δύο δύσκολες παραμέτρους, που δεν ευνοούν τη θετική κατάληξη.

Ωστόσο, ο Ζόρζε Ζεζούς προανήγγειλε την επιστροφή του Ιούρι Μεδέιρος στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", έστω και αν δεν τον ονομάτισε ευθέως. Κάτι που σημαίνει πως η Σπόρτινγκ δεν πρόκειται να τον δώσει στον Παναθηναϊκό…

Μιλώντας στη "Sporting TV", ο Ζεζούς τόνισε ότι "θα έρθουν άλλοι δύο παίκτες, οι οποίοι το καλοκαίρι είχαν αρχίσει προετοιμασία μαζί μας. Δεν θα σας πω τα ονόματα, δεν είναι δύσκολο να τους καταλάβετε, αλλά υπάρχει ένα νομικό κώλυμα με τις ομάδες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί. Ελπίζω ότι όλα θα διευθετηθούν σύντομα".

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι ο Μεδέιρος θα είναι ο ένας από τους δύο, αφού ο 22χρονος εξτρέμ έχει την πιο αξιοπρόσεκτη απόδοση από όσους είχαν παραχωρηθεί με δανεισμό.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελάντερ: "Ξεπέρασα τις φοβίες μου και βγήκα πιο δυνατός"
Η Τζένοα στην "κούρσα" για Ιμπάρμπο
Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό
Εσιέν: "Η διοίκηση και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σκοτώνουν ένα μεγάλο σύλλογο"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ