ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο απάντησε στις κλήσεις

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιμπάρμπο δεν επικοινωνεί, αλλά ο Ρικάρντο Καλέρι μίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού χωρίς να εξηγήσει τι συμβαίνει με τον πελάτη του. Τραυματίστηκε ο Ίσακ.

Καμία επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεν είχε ο Βίκτορ Ιμπάρμπο καθ' όλη την Πέμπτη (29/12), εξακολουθώντας να αγνοείται. Υπενθυμίζεται ότι για δεύτερη μέρα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, παρότι η άδεια του έχει λήξει.

Οι διοικούντες κατόρθωσαν να επικοινωνήσουν με τον ατζέντη του, Ρικάρντο Καλέρι, ο οποίος δεν τους διαφώτισε πάρα πολύ... Τους είπε μόνο ότι ο 26χρονος επιθετικός δεν έχει αναχωρήσει από την Κολομβία και ότι δεν έχει ενημέρωση από την Κάλιαρι για νεότερη πρόταση από την Ουχάν Ζαλ.

Εξυπακούεται πως στον Παναθηναϊκό είναι εξοργισμένοι με τις ενέργειες του Ιμπάρμπο, αλλά προτού αντιδράσουν, θα περιμένουν την κατάληξη του κινέζικου ενδιαφέροντος. Διότι εάν ευοδωθεί και ο Κολομβιανός αναχωρήσει για την Κίνα, τότε το κακό θα είναι μικρό και ελεγχόμενο...

Εάν, όμως, ο Ιμπάρμπο παραμείνει στον Παναθηναϊκό, τότε σίγουρα θα προστατεύσουν τα συμφέροντα της ομάδας και θα επιβάλλουν παραδειγματική τιμωρία.

Αναφορικά με την Κάλιαρι, οι Ιταλοί ρεπόρτερ πληροφορήθηκαν ότι ο Ιμπάρμπο δεν επέστρεψε από τη χριστουγεννιάτικη άδεια του, αλλά δεν είχαν κάποιο σχόλιο από την ομάδα τους. Όσον αφορά την Ουχάν Ζαλ, εκτιμούν ότι υπάρχει δεύτερη προσφορά, αλλά όχι στα 7 εκατομμύρια ευρώ και διεξάγονται διαπραγματεύσεις, ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο Ιμπάρμπο έχει μεταβεί στη Ρώμη και περιμένει τις εξελίξεις.

Τραυματίστηκε ο Ίσακ

Σε ένα καλό τάιμινγκ για την καριέρα του, ο Μίκαελ Ίσακ στάθηκε άτυχος... Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε κληθεί στην αποστολή της Σουηδίας, που θα πάρει μέρος σε τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι τον Ιανουάριο, με αντιπάλους την Ακτή Ελεφαντοστού και τη Σλοβακία. Ωστόσο, στην προπόνηση της Πέμπτης (29/12) τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί καιρό για να αποθεραπευτεί.

Διαβάστε, ακόμα:

To ταξίδι και τα ψώνια του Ιμπάρμπο στη Ρώμη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ