ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λέτο σκοράρει πιο συχνά από τον Μπεργκ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό έφτασε τα πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα, όσα και ο Μπέργκ, μόνο που ο Αργεντινός τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται πιο συνεπής στο σκοράρισμα από τον Σουηδό. (VIDEOS)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες την Δευτέρα το βράδυ επικρατώντας της Κέρκυρας με 1-0 χάρη σε γκολ του Σεμπαστιάν Λέτο. Αυτό ήταν το πέμπτο φετινό γκολ του Αργεντινού επιθετικού ο οποίος έφτασε τον Μάρκους Μπεργκ στη θέση των πρώτων σκόρερ του τριφυλλιού τη σεζόν που διανύουμε στο πρωτάθλημα.

Αυτό που προκύπτει όμως παρατηρώντας κανείς την στατιστική και τους αριθμούς είναι πως ο Λέτο σκοράρει πιο συχνά από τον Σουηδό στράικερ και εμφανίζεται πιο συνεπής στο σκοράρισμα.

Συγκεκριμένα ο Λέτο έχει αγωνιστεί μόλις σε εννιά ματς, έχει παίξει 504 λεπτά και έχει σκοράρει πέντε γκολ σε 18 τελικές προσπάθειες. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι σκοράρει ένα γκολ ανά 100 λεπτά ή βρίσκει δίχτυα ανά 3,6 τελικές προσπάθειες.

Από την άλλη ο Μπεργκ έχει παίξει σε δεκατρία παιχνίδια, έχοντας αγωνιστεί 1217 λεπτά και έχει επίσης πέντε τέρματα σε 43 τελικές προσπάθειες. Κάτι το οποίο μεταφράζεται σε ένα γκολ ανά 243 λεπτά αγώνα ή 8,6 τελικές προσπάθειες.

Ονοματεπώνυμο Εμφανίσεις Χρόνος Συμμετοχής Γκολ Μέσος Όρος
Σεμπαστάν Λέτο 9 504 5 100,8
Μάρκους Μπεργκ 13 1217 5 243,4

Έφτασε τα 33 γκολ σε 85 εμφανίσεις ο Αργεντινός

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αργεντινός με το γκολ που πέτυχε την Δευτέρα έχει φτάσει συνολικά τα 33 τέρματα σε 85 παρουσίες με τον Παναθηναϊκό σε αγώνες πρωταθλήματος. Μάλιστα θέλει ένα για να φτάσει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου και δυο για να φτάσει τον Γιώργο Δώνη και να μπει στην πρώτη 25άδα στην ιστορία των σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Επίσης ο Λέτο είχε να σκοράρει από τις 30 Οκτωβρίου σε ματς πρωταθλήματος και συγκεκριμένα το παιχνίδι με τον Ηρακλή όπου το τριφύλλι είχε επικρατήσει με 2-0 ενώ τα άλλα τρία ματς στα οποία είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Αργεντινός ήταν τα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-3, Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 και Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-2.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ