ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κουλιμπαλί δεν κρύβει ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η γενικότερη παρουσία του Ουσμάν Κουλιμπαλί στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν ενδεικτική της αλλαγής διάθεσης του Αφρικανού.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ήταν από τους πιο... φευγάτους παίκτες του Παναθηναϊκού. Τόσο τον προηγούμενο Ιανουάριο, όσο και τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν 2017-2018, ο Αφρικανός αμυντικός είχε ζητήσει από τον Ουζουνίδη να μην τον χρησιμοποιεί, για να μην ρισκάρει έναν τραυματισμό που θα τον εμπόδιζε να αποχωρήσει.

Έπειτα, ο Κουλιμπαλί ζήτησε από τη διοίκηση γραπτή άδεια για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του ως ελεύθερος, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι δεν θα καταθέσει προσφυγή. Πράγματι την έλαβε και τυπικά έως τις 10 Ιουλίου μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο, ο ξενερωμένος Κουλιμπαλί ανήκει στο παρελθόν. Η προσέγγιση του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη και φυσικά η εξόφληση των οφειλομένων, τον έπεισαν να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος δεξιός μπακ ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση του καλοκαιριού του 2018 και δεν έκρυβε την καλή διάθεση του.

Μιλώντας με συμπαίκτες του, ο Κουλιμπαλί έλεγε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από το Τριφύλλι, αν επικρατούν κανονικές συνθήκες. Από τη στιγμή που ο Κουλιμπαλί διαπιστώνει ότι ο Παναθηναϊκός λειτουργεί εύρυθμα, ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ιδίως, όταν βλέπει ότι με τον Νταμπίζα και τον Δώνη υπάρχει πλάνο και φιλοδοξία. Αρκεί να μην επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα...

ΕΥΔΙΑΘΕΤΟΣ Ο ΚΑΤΣΕ

Εξαιρετικά ευδιάθετος ήταν στην προπόνηση ο Εργκούς Κάτσε. Ο Αλβανός αμυντικός χαφ εξέφραζε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και έδειξε διατεθειμένος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες προς το πρόσωπο του.

Ο Κάτσε αισθάνεται σημαντικός στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Γιώργου Δώνη. Γι' αυτό πίεσε τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να συναινέσει στην επέκταση του δανεισμού του. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι στο Τριφύλλι θα αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά και επιθυμεί να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δώνης: "Είμαι ρεαλιστής, να επαναφέρουμε την πραγματικότητα"
Τέλος ο Λουντ για τον Παναθηναϊκό
Κωνσταντίνου: "Φυσιολογική η καθυστέρηση, δεν υπάρχει ανησυχία"
Νταμπίζας: "Όσοι είστε εδώ, είστε συνειδητοποιημένοι για τα προβλήματα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ