ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Λουντ για τον Παναθηναϊκό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λουντ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μετά την αρνητική απάντηση του Λουντ δεν μπορεί να τον κρατήσει στο ρόστερ του καθώς πλέον λογίζεται ως μεταγραφή και η μοναδική μεταγραφή άνω των 23 που θα κάνει το τριφύλλι θα είναι αυτή του επιθετικού.

Δεν θα μείνει τελικά στον Παναθηναϊκό ο Ρόμπιν Λουντ καθώς όλες οι προσπάθειες που έκαναν οι πράσινοι τις προηγούμενες μέρες έμειναν στο κενό με την απάντηση του διεθνή μέσου να είναι αρνητική.

Πλέον στο τριφύλλι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και ο λόγος που ο Φινλανδός δεν θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα έχει να κάνει με το γεγονός πως οι πράσινοι έπρεπε αν ήθελαν να τον κρατήσουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο του μέχρι τις 30 Ιουνίου. Αν αυτό γίνει τώρα τότε η παραμονή του Λουντ θα αφορά μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Και ως γνωστόν στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει η μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 που μπορούν να κάνουν να αφορά τη θέση του στράικερ με έναν παίκτη που θα αποκτηθεί και θα έρθει να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση.

Άρα Λουντ ήταν και πάει για τους "πράσινους" με τον Φινλανδό ως ελεύθερο να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ