ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Εζατολάχ και ο Παναθηναϊκός περιμένουν"

"Ο Εζατολάχ και ο Παναθηναϊκός περιμένουν"

Σύμφωνα με ιρανική ιστοσελίδα, ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον 20χρονο Ιρανό κεντρικό χαφ, Σαΐντ Εζατολάχ. Ποια η σύνδεση με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Διαβάστε στο Sport24.gr. (VIDEO)

Μετά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Σοτζέι Μασούντ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ασχολήθηκε με άλλον έναν Ιρανό ποδοσφαιριστή, ώστε να τον φέρει στον Παναθηναϊκό! Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει η ιρανική ιστοσελίδα "asriran.com", αποδίδοντας στον 48χρονο προπονητή την προσέγγιση με τον 20χρονο χαφ, Σαΐντ Εζατολάχ.

Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ιρανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι ελεύθερος από τη ρωσική Ροστόφ και συζητά με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Το συμβόλαιο του Ιρανού με τη Ροστόφ έχει ολοκληρωθεί και παρά τις συζητήσεις για την ανανέωση, ακόμα δεν έχει συμφωνήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ουζουνίδης προσέγγισε τον Εζατολάχ μέσω του Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο. Οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν μιλήσει προ ημερών και περιμένουν τα τέλη Ιανουαρίου, για να επικοινωνήσουν ξανά.

Ο λόγος; Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ελεύθερη θέση ξένου, αφού ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και ο Εζατολάχ περιμένει προσφορά από πρωτοκλασάτη ευρωπαϊκή ομάδα. Άλλωστε, ήρθε στην Ευρώπη σε ηλικία 18 ετών, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Ο Εζατολάχ και ο Παναθηναϊκός περιμένουν"

Ο Εζατολάχ έχει μιλήσει με τη Μπριζ και την Άντερλεχτ, έχει πλουσιοπάροχη πρόταση από την Κίνα και από μικρές ομάδες της Primera Division. Επίσης, η ιρανική Περσέπολη θα ήθελε να τον επαναπατρίσει, αλλά το πρωτάθλημα της πατρίδας δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα του.

Ο Εζατολάχ γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 1996 στην πόλη Μπαντάρ Ανζαλί του Ιράν και αναδείχτηκε με την ομάδδα Μάλαβαν. Έχει ύψος 1,90μ., είναι δεξιοπόδαρος και διακρίνεται για τις οργανωτικές ικανότητες του. Είναι ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στο ιρανικό πρωτάθλημα στην ηλικία των 16, αναδείχτηκε καλύτερος νέος Ιρανός το 2014 και είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ανδρών του Ιράν, σε ηλικία 19 ετών και 42 ημερών.

Δείτε βίντεο με τον Εζατολάχ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ