NBA

NBA: Απίστευτο ξέσπασμα ΛεΜπρόν Τζέιμς, ούρλιαζε στον πάγκο των Λείκερς επειδή τον αγνόησε και δεν ζήτησε challenge

NBA: Απίστευτο ξέσπασμα ΛεΜπρόν Τζέιμς, ούρλιαζε στον πάγκο των Λείκερς επειδή τον αγνόησε και δεν ζήτησε challenge
PRINTSCREEN

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε ένα τρομερό ξέσπασμα κατά την διάρκεια του Game 4 των Λέικερς με τους Νάγκετς, ουρλιάζοντας στον πάγκο του Λ.Α επειδή το τεχνικό επιτελείο τον αγνόησε και δεν ζήτησε challenge σε μία διεκδικούμενη μπάλα.

Ποιος είδε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και δεν τον φοβήθηκε στο Game 4 των Λείκερς με τους Νάγκετς (νίκη του Λ.Α με 119-108).

Ο "Βασιλιάς" είχε ένα εξαιρετικά σπάνιο για τα δεδομένα του ξέσπασμα στην 4η περίοδο του αγώνα. Ο λόγος; Σε μία φάση διεκδίκησε την μπάλα με τον Κεντάβιους Κάλντουελ-Πόουπ, με αυτή να καταλήγει εκτός παρκέ και τους διαιτητές να την δίνουν στους Νάγκετς. Ο ΛεΜπρόν όμως ήξερε ότι δεν είχε ακουμπήσει την μπάλα και ζήτησε από το τεχνικό επιτελείο των Λείκερς να ζητήσει challenge.

Για την ακρίβεια, το ζήτησε έντονα, αφού η φάση έγινε μπροστά στον πάγκο της ομάδας. Ο Ντάρβιν Χαμ και οι βοηθοί του όμως τον αγνόησαν, με τον ΛεΜπρόν να γίνεται έξαλλος και να τους βάζει τις φωνές, με τους Λείκερς στο μεταξύ να δέχονται καλάθι.

Το replay της φάσης μάλιστα δικαίωσε τον Τζέιμς, αφού έδειξε ότι η μπάλα βγήκε καθαρά από τα χέρια του Κάλντουελ-Πόουπ, κάτι που έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ