ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντίνας: "Θα έχουμε πολύ δυνατή έδρα"

Ντίνας: "Θα έχουμε πολύ δυνατή έδρα"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Ντίνας μετά το φιλικό με την Λάτσιο μίλησε για την συγκέντρωση που έδειξαν οι πράσινοι ενώ αναφερόμενος στην Λεωφόρο τόνισε ότι είναι τρομερή εμπειρία το να παίζεις στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Επιστροφή στην Λεωφόρο την Κυριακή το βράδυ για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό με την Λάτσιο με τους πράσινους να έρχονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα δείχνοντας καλά στοιχεία και φυσικά πολύ καλύτερη εικόνα από ότι στα έως τώρα παιχνίδια τους.

Ο Θανάσης Ντίνας, εκ των καλύτερων του Τριφυλλιού και άτυχος καθώς είδε το σουτ του να χτυπάει στο δοκάρι μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έδειξε μεγαλύτερη πειθαρχία από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια του.

Επίσης στάθηκε στο γεγονός ότι όλοι οι πράσινοι με πρώτους και καλύτερους τους επιθετικούς έδειξαν διάθεση για άμυνα ενώ στάθηκε και στην επιστροφή στην Λεωφόρο λέγοντας ότι παρά τα όσα είχε ακούσει είναι άλλο να σου λένε και άλλο να το ζεις τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει μια πολύ δυνατή έδρα φέτος.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε καλύτερος κόντρα στην Λάτσιο και έδειξε να ανεβάζει την απόδοση του σε σχέση με προηγούμενα φιλικά;
"Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν όλοι πειθαρχημένοι αμυντικά. Μας έλειψε όμως το γκολ. Βγάλαμε κάποιες φάσεις αλλά σε μερικές σταθήκαμε άτυχοι. Όσο φτάνει η ώρα για την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα γίνεται όλο και καλύτεροι και είμαστε αισιόδοξοι".

Σε σχέση με το ματς κόντρα στην Βαλενσιέν είδαμε ότι αποφύγατε τα λάθη και ήσασταν πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά;
"Η άμυνα ξεκινάει πάντα από εμάς τους επιθετικούς. Σήμερα κάναμε και εμείς σωστή άμυνα. Σε όλες τις άλλες γραμμές τα παιδιά τα πήγαν καλά οπότε κρατήσαμε το μηδέν".

Πρώτο παιχνίδι στην Λεωφόρο και για σένα. Είχες ακούσει σίγουρα αλλά δεν είχες παίξει πως είδες τα πράγματα;
"Είχα ακούσει για την Λεωφόρο σίγουρα είναι φοβερή εμπειρία, φοβερή ατμόσφαιρα νομίζω στο πρωτάθλημα θα έχουμε μια πολύ δυνατή έδρα".

Η δική σου απόδοση ήταν αρκετά καλή, είχες και ένα δοκάρι ενώ κέρδισες το χειροκρότημα του κόσμου, ένα σχόλιο;
"Στην παρούσα φάση σημασία έχει να είναι καλή η ομάδα. Καθένας να βοηθάει με την απόδοση του και να είμαστε απολύτως έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ