ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέες αναβολές στις υποθέσεις Βέμερ, Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ στον Παναθηναϊκό

Βέμερ

Νέες αναβολές στις υποθέσεις Βέμερ, Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πήρε νέα αναβολή στην υπόθεση του Βέμερ για μια εβδομάδα και στις υποθέσεις των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ για δυο εβδομάδες.

Νέα αναβολή στις υποθέσεις των καταγγελιών των Βέμερ, Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ πήρε ο Παναθηναϊκός. Στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ την Τετάρτη το μεσημέρι εκδικάστηκε πρώτα η υπόθεση του Γερμανού ποδοσφαιριστή με την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών να δίνει αναβολή μιας εβδομάδας στην υπόθεση του Γερμανού.

Στην διάρκεια της εκδίκασης ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Πάρης Ατλαμάζογλου τόνισε πως αυτή είναι η τελευταία αναβολή που επιτρέπει η πλευρά του παίκτη ενώ υποστήριξε πως δεν απαιτεί την πληρωμή μέρος του ποσού που οφείλεται στον Γερμανό αλλά όλο το ποσό.

Μάλιστα στην διάρκεια της εκδίκασης έγινε γνωστό πως ο τραπεζικός λογαριασμός του Βέμερ είναι μπλοκαρισμένος από την εφορία λόγω της οφειλής που υπάρχει.

Εν συνεχεία εκδικάστηκαν οι καταγγελίες των Λέτο, Τοτσέ και Εσίεν όπου δόθηκε αναβολή δυο εβδομάδων με τους πράσινους να κερδίζουν και άλλο χρόνο για να έρθουν σε συμβιβαστική λύση με τους πρώην ποδοσφαιριστές τους.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24