ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπούι: "Να προκριθούμε στο Europa League"

Μπούι: "Να προκριθούμε στο Europa League"
INTIME SPORTS

Ο Ουασίμ Μπούι που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

O Ουασίμ Μπούι μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε ότι προσωπικός που του στόχος είναι η συνεχής βελτίωση, ενώ σε ο,τι αφορά την ομάδα η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

"Ένιωσα πολύ καλά, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία παρ' όλο που δεν είχε πολύ κόσμο και είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό.

Είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να μάθουμε τι θέλει ο προπονητής. Είμαι έτοιμος και είναι σημαντικό που αγωνίστηκα και αρχίζω να καταλαβαίνω τι μου ζητάει ο προπονητής. Δουλεύουμε σκληρά και καλά και ο βασικός μας στόχος είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Στόχος μας είναι να νικήσουμε και τα δύο ματς και να προκριθούμε. Κοιτάμε πάντα το καλύτερο και αυτός είναι ο στόχος μας. Μετά τη Σταντάρ είπαμε τι πήγε καλά και τι όχι και τώρα σκοπός μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Βασικός μου στόχος είναι να κάνω το καλύτερο και να βελτιωθώ. Το καλύτερο για ομάδα είναι ο στόχος και αυτό θα συνεχίσω να κάνω", δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.

Αναστασίου: "Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα"

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι οι παίκτες του δεν είχαν την αποτελεσματικότητα να τελειώσουν τις φάσεις λέγοντας:

''Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να δούμε αρκετά πράγματα, διότι τις δύο προηγούμενες μέρες δουλέψαμε σκληρά και είχαμε επίπονες προπονήσεις. Θέλαμε να δούμε τους νέους παίκτες, τους Στιλ, Μπούρμπο και Μπούι σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιδιά.

Είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, όμως αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η αποτελεσματικότητα μας και εκεί θα δουλέψουμε τις επόμενες μέρες'' είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.

Για την πρώτη αναμέτρηση με την Μίντιλαντ: ''Την άλλη Πέμπτη θα είμαστε διαφορετικοί, όμως δεν αρκεί αυτό, το θέμα είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί ολόκληρη την σεζόν και να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό''.

Για τους δύο αγώνες με την Σταντάρ: ''Γενικά ήταν ένα μάθημα η Σταντάρ. Όμως και στα δύο ματς δεν δείξαμε ότι είμαστε χειρότεροι, είναι κάτι που γινόταν στους πρώτους αγώνες και της περασμένης σεζόν όπου δεν είχαμε αποτελεσματικότητα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Κάποια στιγμή θα έρθει αυτό, όμως το σημαντικό είναι να βγει τώρα καθώς έρχονται σημαντικοί αγώνες''.

Για τον Μπούι: ''Δουλεύει πολύ και θα φανεί στην συνέχεια, ήταν ο πρώτος αγώνας του και το σημαντικό είναι να έχει χρόνο συμμετοχής''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ