ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Μπήκαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ κατατέθηκε σε Τράπεζα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Άγνωστη η ταυτότητα του ανθρώπου που έβαλε τα λεφτά.

Η αγωνία κορυφώνεται για τον Παναθηναϊκό τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Η γενική συνέλευση της 9ης Μαρτίου πλησιάζει. Οι μέτοχοι θα πρέπει να δουν τι μπορούν να κάνουν ώστε να δώσουν μια ανάσα υπό την απειλή της ΟΥΕΦΑ, για αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω οφειλών.

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα εφημερίδων, τα 15 εκατ. ευρώ τα οποία έχει θέσει ως όρο ο Βαρδινογιάννης για να παραχωρήσει το 57,4% των μετοχών που έχει στη διάθεση του, κατατέθηκαν σε λογαριασμό στην Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόκειται για κατάθεση σε escrow λογαριασμό, κάτι που σημαίνει ότι τα χρήματα θα μπορούν να εκταμιευτούν από την ΠΑΕ όταν υπογραφεί η σχετική σύμβαση παραχώρησης των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στον ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Αν αληθεύει αυτή η είδηση πρόκειται για μία σωτήρια εξέλιξη που κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Βέβαια, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ταυτότητα του ανθρώπου που έβαλε τα χρήματα κάτι που λογικά θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες oι οποίες αναμένονται με μεγάλη αγωνία από τον κόσμο της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ