ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Λέτο στα ντέρμπι, γλίτωσε την εγχείριση ο Αργεντινός

Χωρίς Λέτο στα ντέρμπι, γλίτωσε την εγχείριση ο Αργεντινός
INTIME SPORTS

Τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Σεμπαστιάν Λέτο μετά τις εξετάσεις που υπεβλήθη στην Ιταλία. Χωρίς Κατσουράνη κόντρα σε ΟΦΗ, Άρη, χωρίς Σαριέγκι με Άρη.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σεμπαστιάν Λέτο ο οποίος όμως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ενώ ο χρόνος αποθεραπείας του είναι τρεις εβδομάδες ακόμη.

Όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση της ο Λέτο θα παραμείνει στην Ιταλία και σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης αυτές τις τρεις εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα στην ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ γίνεται λόγος πως η θεραπεία που ακολουθούσε ο Αργεντινός ήταν η ενδεδειγμένη και πως δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στον άσο του Τριφυλλιού.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνεργασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία.

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία".

Ο Λέτο όπως διευκρίνιζαν από την πράσινη ΠΑΕ έχει ένα οστικό οίδημα στον έσω μοιριαίο κόνδυλο από παλιότερη επέμβαση, μηνίσκου, την οποία είχε υποβληθεί στην Αργεντινή.

Το ποινολόγιο για Σαριέγκι, Κατσουράνη

Στην πράσινη ΠΑΕ τώρα έκαναν γνωστό το από ποια παιχνίδια θα λείψουν οι Σαριέγκι και Κατσουράνης οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις και επτά κάρτες αντίστοιχα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο μεν Βάσκος δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη ενώ ο Κατσουράνης θα χάσει τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Άρη. Να θυμίσουμε ότι από το ματς με τον ΟΦΗ θα λείψει και ο Σιμάο ο οποίος επίσης έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Γιόσου Σαριέγκι θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος συμπλήρωσε το όριο των 7 κίτρινων καρτών θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στους αγώνες της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ και της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη".

Ακολούθησε την προπόνηση ο Ρούντολφ

Στη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 45 λεπτά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Οι Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ρούντολφ συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ