ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Βρήκα τον εαυτό μου στον Παναθηναϊκό"

Μπεργκ: "Βρήκα τον εαυτό μου στον Παναθηναϊκό"
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ δηλώνει αναγεννημένος στον Παναθηναϊκό. Τι είπε ο Σουηδός σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του.

Ο Μάρκους Μπεργκ παρότι δεν κατάφερε να σκοράρει στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο επιθετικός των "πρασίνων" μίλησε στην ιστοσελίδα "Fotbollskanalen.se" και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό και στην επιθυμία του να κληθεί στην Εθνική Σουηδίας για το μπαράζ με την Πορτογαλία.

" Όλα πάνε καλά και είναι εξαιρετικό να μην έχω τραυματισμούς. Θα μπορούσα ίσως να έχω πάει ακόμα καλύτερα αγωνιστικά, αλλά είμαι χαρούμενος. Δυστυχώς χάσαμε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά ήταν μια δυνατή εβδομάδα για εμένα.

Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που έπαιξα τρία ματς σε τέτοιο διάστημα. Είναι υπέροχο να παίζω στον Παναθηναϊό και νιώθω πάλι δυνατός με τα γκολ που πετυχαίνω. Έχω ξανακερδίσει την αυτοπεποίθηση μου και είναι σημαντικό να μην έχω τραυματισμούς".

Όσον αφορά την κλήση του στην Εθνική Σουηδία τόνισε: " Θεέ μου, φυσικά. Πάντα θέλεις να είσαι μέλος της Εθνικής. Ποιος δεν θα το ήθελε; Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Νομίζω ότι πάντα τσεκάρει τους παίκτες που έχει στο μυαλό του, δεν χρειάζεται προσωπική επαφή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ