ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ

Δεν κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν είδε το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις για το παιχνίδι μπαράζ με την Εθνική Πορτογαλίας και αν δει κάποιος τα στατιστικά όσων κλήθηκαν έχει κάθε λόγο να είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος.

Ο Μάρκους Μπεργκ περίμενε πως και πως την ανακοίνωση των ονομάτων για τις κλήσεις ενόψει των αγώνων μπαράζ της Σουηδίας με την Πορτογαλία έχοντας μια κρυφή ελπίδα ότι θα δει το όνομα του μέσα στις κλήσεις λόγω της καλής αρχής που έχει κάνει με το Τριφύλλι.

Αυτό όμως δεν συνέβη και με βάση τους παίκτες που κλήθηκαν ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού έχει κάθε λόγο να είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Καθώς έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν έχοντας πετύχει πέντε τέρματα σε 11 συμμετοχές.

Ο Χάμρεν ανακοίνωσε την αποστολή για τους δύο αγώνες με τους Ίβηρες, με τον Μπεργκ να μην είναι τελικά στις κλήσεις, καθώς για την επιθετική γραμμή προτιμήθηκαν οι Ελμάντερ (Νόριτς) ο οποίος έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν έχοντας 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

Επίσης κλήθηκαν Τοϊβόνεν (Αϊνχόφεν) ο οποίος μετράει 17 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ και ο Γκερντ (Γιουνγκ Μπόις) με παρουσία σε 15 ματς με 4 γκολ.

Φυσικά δεν γίνεται λόγος για τον Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος είναι το αστέρι της ομάδας και ένα πραγματικό πολυβόλο με 16 συμμετοχές και 14 τέρματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ