ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Βρεθήκαμε σε πάρα πολύ καλή μέρα"

Μπεργκ: "Βρεθήκαμε σε πάρα πολύ καλή μέρα"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την εμφατική εμφάνιση των πράσινων και τη δική του επιστροφή στα παιχνίδια αλλά και στα γκολ.

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Μάρκους Μπεργκ κατά τις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου και πριν αυτές διακοπούν από τις ύβρεις του Αλόκο.

Ο Σουηδός στράικερ των πράσινων έκανε λόγο για ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς πράσινων το οποίο δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο της δικής του χρησιμοποίησης στο ματς αλλά και το γκολ που σημείωσε.

Πολύ καλό παιχνίδι και μια μεγάλη νίκη με σημασία για τον Παναθηναϊκό;
"Ναι ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε μια καλή αρχή. Επίσης ήταν καλό που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και πετύχαμε τέσσερα γκολ. Ήταν μια πολύ καλή ομαδική εμφάνιση για εμάς".

Περίμενες μια τόσο εμφατική νίκη;
"Όχι, αλήθεια όχι. Παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και πάντα είναι δύσκολο να παίζεις εδώ. Πιστεύω ότι σήμερα κάναμε τα πάντα καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν όπως στην Λεωφόρο είχαμε το 2-0 αλλά δεν ήταν σίγουρο ότι θα κερδίσουμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη".

Αυτή ήταν η πρώτη επικράτηση σας επί του Αστέρα φέτος, θεωρείς ότι πλέον τους ξέρετε;
"Όχι γιατί και αυτοί μας έχουν μάθει. Όπως είπα είναι καλή ομάδα. Θεωρώ ότι βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Επιστροφή για σένα και μάλιστα με γκολ;
"Ναι ήταν όμορφα. Δεν το περίμενα να παίξω, μίλησα με τον προπονητή και είπαμε να αγωνιστώ 10-15 λεπτά. Φυσικά και νοιώθω όμορφα που σκόραρα και ήταν ωραία που επέστρεψα".

Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την πρώτη θέση των πλέι οφ;
"Δεν ξέρω, είναι δύσκολα να το πούμε από τώρα ποιος θα είναι το φαβορί. Αυτός είναι ο στόχος μας όμως και πρέπει να το καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ