ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δεν μπορούμε να κλαίμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ εξήγησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δίκιο να αντιδρούν, όμως οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Όλα δείχνουν "μαύρα" στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Λεβαδειακό, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ επεσήμανε την ανάγκη να παλέψουν οι ποδοσφαιριστές για το καλύτερο. Ο Σουηδός στράικερ τόνισε ότι κατανοεί τις αντιδράσεις των οπαδών, αλλά οι παίκτες οφείλουν να πολεμήσουν και να μην μεμψιμοιρούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεργκ στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Kick Off":

"Φταίνε πολλά. Σε αυτά τα παιχνίδια οι αντίπαλοι αμύνονται πραγματικά σκληρά. Πρέπει να πατάμε στο γήπεδο περισσότερο, να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Ειδικά όταν αυτοί αγωνίζονται με έναν επιθετικό, πρέπει να είμαστε πιο παθιασμένοι και να σκοράρουμε.

Πρέπει να πολεμήσουμε. Είναι η μόνη επιλογή που έχουμε. Δεν μπορούμε να κλαίμε ή να τα παρατήσουμε. Οφείλουμε να πολεμήσουμε. Καταλαβαίνω τον κόσμο, είμαστε κι εμείς πολύ απογοητευμένοι. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Όπως είπα, πρέπει να πολεμήσουμε, είναι το μόνο που έχω στο μυαλό μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Διώξ' τους όλους, Μαρίνο"
Λυμπερόπουλος: "Κάντε υπομονή, το εύκολο είναι να διαλυθούμε"
Κλωναρίδης κι άλλες 1-4 μεταγραφές!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ