ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Διώξ' τους όλους, Μαρίνο"

"Διώξ' τους όλους, Μαρίνο"

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του Τριφυλλιού κατά την αποχώρηση τους και ζήτησαν από τον Ουζουνίδη να... μην κρατήσει κανέναν.

Από το 70' και έπειτα, αμέσως μετά την απόκρουση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη μεγάλη ευκαιρία του Βαγγέλη Μάντζιου, είχαν αρχίσει οι πρώτες αποδοκιμασίες των λίγων θεατών, οι οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Όσο περνούσαν τα λεπτά και διακρινόταν η αδυναμία των παικτών του Τριφυλλιού να διεκδικήσουν τη νίκη, τόσο αυξάνονταν οι αποδοκιμασίες και η ένταση τους.

Η "έκρηξη" συνέβη μετά τη λήξη του ματς, όταν οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν όλοι μαζί για τα αποδυτήρια και αρκετοί οπαδοί συγκεντρώθηκαν πάνω από τη φυσούνα.

Οι παίκτες αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια, ενώ δέχτηκαν κατηγορίες για αδιαφορία και για κακή απόδοση. Δύο-τρεις πιο θερμόαιμοι ανέβηκαν στη φυσούνα και χειρονομούσαν κατά πάντων.

"Βγάλτε τη φανέλα", "είστε ξεφτίλες" και "φύγετε όλοι" ήταν μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποίησαν οι οπαδοί εναντίον των παικτών.

Ο μοναδικός ο οποίος χειροκροτήθηκε ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος αποχώρησε τελευταίος μετά τις δηλώσεις του στη Nova. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη φορά, δεν γλύτωσε ούτε ο Μάρκους Μπεργκ...

"Διώξ'τους όλους, Μαρίνο" και "μην κρατάς κανέναν, δεν κάνουν" ήταν οι προτροπές προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού...

Επίσης, κατά την αποχώρηση τους, κάποιοι οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από την οδό Τσόχα και φώναζαν δυνατά, ώστε να τους ακούσουν οι παίκτες στα αποδυτήρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ