ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λυμπερόπουλος: "Κάντε υπομονή, το εύκολο είναι να διαλυθούμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βγήκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και τα είπε με φίλους του τριφυλλιού που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια.

Σε μια κίνηση με την οποία προσπάθησε να "εκτονώσει" κάπως την κρίση μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό προέβη ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος πήρε την απόφαση και βγήκε έξω από τα αποδυτήρια όπου ήταν συγκεντρωμένο το πλήθος των φίλων του τριφυλλιού και συνομίλησε για περισσότερο από είκοσι λεπτά με τριάντα-σαράντα φίλους των πράσινων.

Αυτό που ζήτησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν υπομονή από τους φίλους του Τριφυλλιού, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να κάνετε υπομονή. Το εύκολο είναι να διαλυθούμε και να μην γίνει τίποτα. Θέλετε να αποδοκιμάσετε, λογικό είναι, σας καταλαβαίνω. Αλλά το να πάμε ο ένας απέναντι στον άλλο θα είναι ό,τι καλύτερο για τους αντιπάλους".

Φυσικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε ήρεμο πάντα τόνο μιλούσαν στον "Λύμπε" για τα "κακώς κείμενα" στην ομάδα, την έλλειψη πάθους και ποιότητας στο πράσινο ρόστερ. Έλεγαν ότι δεν είναι αυτός που φταίει και απορούσαν για το που είναι οι διοικούντες την ΠΑΕ, να βγουν μπροστά.

Όταν του είπαν μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός μικραίνει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια ο "Λύμπε" απάντησε: "Εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι θα μεγαλώσουμε ξανά, δείξτε υπομονή, σας θέλουμε κοντά μας".

Υπήρξαν μάλιστα και κάποιοι που ζήτησαν από τον Λυμπερόπουλο να λέει την αλήθεια καθώς - όπως έλεγαν- ο κόσμος έχει κουραστεί από την "κοροϊδία" των τελευταίων ετών και τα μεγάλα λόγια.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού άκουσε για αρκετή ώρα τα παράπονα των πράσινων και μετά από είκοσι λεπτά εισήλθε και πάλι στα αποδυτήρια με το πλήθος να διαλύεται και να αποχωρεί.

"ΦΥΓΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ"

Την ίδια ώρα μέσα στο γραφείο των αποδυτηρίων του τριφυλλιού ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου,Χρήστος Παναγόπουλος, και με το που τον είδαν οι φίλοι των πράσινων υπήρξαν βρισιές και χειρονομίες προς το πρόσωπό του ζητώντας να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αφού ούτως η άλλως δεν προσφέρει τίποτα όπως του φώναζαν!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ