ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαρσιάλ είπε αντίο στους κόκκινους διαβόλους

Manchester United's Anthony Martial celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, May 25, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Anthony Martial celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, May 25, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Μετά από εννέα χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ" ο Αντονί Μαρσιάλ έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γάλλο επιθετικό να αποχαιρετάει τον αγγλικό σύλλογο μέσω μακροσκελούς ανάρτησης στο Instagram.

Μόλις δύο ημέρες μετά από το φινάλε της σεζόν που βρήκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την κλείνει με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας (2-1 επί της συμπολίτισσας Σίτι), ήρθε η πρώτη αποχώρηση ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτή ακούει στο όνομα Αντονί Μαρτιάλ, με τον 28χρονο Γάλλο επιθετικό να μην είναι μέσα στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν (λήγει το συμβόλαιό του) και να επιλέγει να πει το δικό του αντίο στους ανθρώπους των κόκκινων διαβόλων, μέσω μίας ανάρτησης που έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο Instagram.

"Αγαπητοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Σας γράφω με μεγάλη συγκίνηση σήμερα για να πω αντίο. Μετά από εννέα εκπληκτικά χρόνια στον σύλλογο, ήρθε ο καιρός για μένα να γυρίσω μία νέα σελίδα στην καριέρα μου.

Από τότε που έφτασα εδώ το 2015, είχα την τεράστια τιμή να φορώ αυτή τη φανέλα και παίζω μπροστά σε εσάς, τους καλύτερους υποστηρικτές στον κόσμο!

Προσφέρετε ακλόνητη στήριξη, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Το πάθος και η αφοσίωσή σας, αποτελούν διαρκή πηγή έμπνευσης για μένα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Τα τραγούδια σας, η ενθάρρυνση και η αγάπη σας για το σύλλογο είναι αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μου για πάντα.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και όλα τα μέλη του συλλόγου που γνώρισα τα 9 χρόνια μου εδώ. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εμπειρίες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Αυτός ο σύλλογος άφησε τη σφραγίδα του στην καριέρα μου και μου προσέφερε μια απίστευτη ευκαιρία να παίξω μπροστά σας.

Φεύγω για να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, θα είμαι πάντα ένας κόκκινος διάβολος και θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα αποτελέσματα του συλλόγου με πάθος", έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρσιάλ.

Σημειώνεται ο Μαρσιάλ αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ έχοντας κατακτήσει 4 τίτλους στα 9 χρόνια παρουσίας του (1 Europa League, 2 Κύπελλα Αγγλίας, 1 League Cup), με τον απολογισμό του να είναι 90 γκολ και 47 ασίστ σε 317 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ