ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπέρδεμα με την Λεωφόρο

Μπέρδεμα με την Λεωφόρο
Λεωφόρος

Δημοσίευμα θέλει την διοίκηση του Παναθηναϊκού να κάνει πίσω στο θέμα της Λεωφόρου, με τους πράσινους να δηλώνουν άγνοια για το θέμα που έχει προκύψει.

Εδώ και αρκετό διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Βέβαια η ιστορική έδρα των πράσινων χρειάζεται βελτιωτικά έργα για να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες, με την διοίκηση να έχει αναθέσει σε εταιρεία την μελέτη.

Σύμφωνα με την "Sportday" το κόστος ανακαίνισης της Λεωφόρου αγγίζει τα 1.3 εκ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό αυτή τη στιγμή για τους πράσινους.

Τα έργα που κρίθηκαν απαραίτητα πέρα από εκείνο του χλοοτάπητα είναι και η στεγανοποίηση των κερκίδων με το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις Θύρες 6 και 7. Τα συγκεκριμένα έργα κρίθηκαν απαραίτητα από την ομάδα των μηχανικών ώστε να καταφέρει το Τριφύλλι να πάρει άδεια από την Πολεοδομία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η διοίκηση των πράσινων δηλώνει άγνοια για τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχουν στα χέρια τους το αποτέλεσμα της μελέτης.

Διαβάστε επίσης: Δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό ο Αναστόπουλος, Πρόβλημα με τα οφειλόμενα σε Λέτο, Φερέιρα: "Θέλουμε πάντοτε τη νίκη", Χωρίς επιπλέον προβλήματα στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ