ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνίρ για την επίθεση

Μουνίρ για την επίθεση

Ο 32χρονος επιθετικός, Μουνίρ Ελ Χαμντάουι έχει το "πακέτο" που θέλουν στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους Λυμπερόπουλο - Ουζουνίδη. Διαβάστε στο Sport24.gr. (VIDEOS)

Από το tweet ενός Ιταλομαροκινού δημοσιογράφου, ο οποίος εργάζεται στην ιστοσελίδα "almarssadpro.com" , προέκυψε ο ποδοσφαιριστής ο οποίος απασχολεί τον Νίκο Λυμπερόπουλο αυτές τις ημέρες.

Ο Μαροκινός επιθετικός, Μουνίρ Ελ Χαμντάουι, ο οποίος διαθέτει ολλανδικό διαβατήριο, αποδεσμεύτηκε από την Al-Taawon της Σαουδικής Αραβίας στις 31 Ιανουαρίου, έχει προταθεί και εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Ακόμα, με βάση το "τιτίβισμα", η Πεσκάρα μελετά την περίπτωση του.

Ο Μουνίρ είναι μία από τις πιο αξιόλογες περιπτώσεις στράικερ που υπάρχουν στην αγορά των ελεύθερων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Λυμπερόπουλος έχει αρχίσει διερευνητικές επαφές με τον ατζέντη του.

Στην ηλικία των 32 ετών, ο Μουνίρ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από ένα χρόνο στη Μέση Ανατολή (Κατάρ και Σαουδική Αραβία). Στην Al-Taawon πήρε μεταγραφή τον Αύγουστο του 2013 και έχει 13 συμμετοχές με 5 γκολ, ενώ ήταν εκτός αποστολής σε 4 παιχνίδια.

Αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 26 Ιανουαρίου του 2017, όταν η Al-Taawon ηττήθηκε 3-2 από την Αλ Ραέντ. Αυτή ήταν η μόνη συμμετοχή του μετά την είσοδο του νέου έτους, ωστόσο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός δυσεύρετο τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Ο Μουνίρ έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής Ολλανδίας με την Άλκμααρ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον Άγιαξ, τη Φιορεντίνα και τη Μάλαγα. Επίσης, είναι 15 φορές διεθνής με το Μαρόκο και έχει σκοράρει 3 φορές.

Γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1984 στο Ρότερνταμ από Μαροκινούς γονείς και αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Εξέλσιορ. Σε μικρή ηλικία έπαιξε στην Εθνική Νέων της Ολλανδίας, όμως τελικά προτίμησε το Μαρόκο σε επίπεδο Ανδρών.

Δείτε τον Μουνίρ σε δράση στη Μέση Ανατολή:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ