ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόρας: "Ο Παναθηναϊκός ξέρει τι πρέπει να κάνει"

Μόρας: "Ο Παναθηναϊκός ξέρει τι πρέπει να κάνει"

Ο Βαγγέλης Μόρας έδωσε μια ξεχωριστή συνέντευξη αλλά αναφέρθηκε στο πράσινο ενδιαφέρον και τον ενδεχόμενο επαναπατρισμό του.

Ο Βαγγέλης Μόρας είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο υπάρχει το "αγκάθι" με την Βερόνα.

Στο συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με τον ιταλικό σύλλογο, υπήρχε όρος ότι αν η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο της στη Serie A, τότε αυτόματα θ' ανανεωνόταν η συνεργασία των δύο πλευρών, ωστόσο η διοίκηση της Βερόνα δεν έχει ενημερώσει τον 31χρονο αμυντικό ότι ισχύει αυτός ο όρος.

Ο Λαρισαίος αμυντικός από την πλευρά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ""rockngoal.gr" επανέλαβε τα δεδομένα της υπόθεσης του, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τις ενέργειες που πρέπει να κάνει αν επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του στο "Rock n' Goal"

Η σεζόν που έληξε σε βρήκε στην Βερόνα. Φόρεσες την φανέλα ενός συλλόγου με ελληνικές ρίζες και η πρώτη σου χρονιά, συνοδεύτηκε με την άνοδο στην Serie A, θα συνεχίσεις εκεί;

"Εννοείται. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και αν μπορέσω να το επεκτείνω για ένα ακόμη θα το κάνω. Πέρασα μια περίοδο όπως την ήθελα, γεμάτη και χωρίς τραυματισμούς. Φέτος στην Βερόνα έζησα την ποδοσφαιρική μου αναγέννηση. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια οικογένεια με το όνομα "Ελλάς", καθώς αντιλαμβάνεστε ότι για κάθε Έλληνα παίκτη η συγκεκριμένη ονομασία έχει ηθικό βάρος".

Στον ελληνικό Τύπο υπήρχαν ρεπορτάζ ότι κλείνεις στον Παναθηναϊκό...

"Μια επαφή υπήρξε σίγουρα, αλλά τίποτα παραπάνω. Για να γυρίσω στην Ελλάδα γνωρίζουν καλά στον Παναθηναϊκό τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Από εκεί και πέρα, όπως σου είπα, έχω συμβόλαιο με την Βερόνα και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Γίνονται συζητήσεις για ν' ανανεώσω και είναι κάτι που με ικανοποιεί απόλυτα. Θα ήθελα να... κοιτάξω προς τα πίσω, μετά τα 34".

Αν έρθει πρόταση από την Ελλάδα την απορρίπτεις;

"Όχι, κοιτάω όλες τις προτάσεις και πράττω αυτό που συμφέρει εμένα και την οικογένεια μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ