ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιλάει με Εσιέν ο Παναθηναϊκός

Μιλάει με Εσιέν ο Παναθηναϊκός

Ο Μάικλ Εσιέν αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση των "πρασίνων" βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γκανέζο άσο που μένει ελεύθερος από την Μίλαν.

Τον Μάικλ Εσιέν θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Ο 32χρονος Γκανέζος μέσος μένει ελεύθερος από την Μίλαν και η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παίκτη.

Η απόκτηση του Εσιέν δεν είναι εύκολη λόγω του ονόματος που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στο "τριφύλλι" θεωρούν ότι διαθέτει όλο το πακέτο ενός ολοκληρωμένου ποδοσφαιριστή και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να τον ντύσουν στα "πράσινα".

Τι είχε πει σε πρόσφατο ΔΣ ο Αλαφούζος

Το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Εσσιέν είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Αλαφούζος σε ΔΣ της ομάδας, καθώς είχε φωτογραφίσει μία μεταγραφή με τα χαρακτηριστικά του Εσσιέν. "Είναι ένας που μπορεί να κάνει τη διαφορά και στα 32 του χρόνια. Μην σας παραξενεύει η ηλικία του, κάποτε ήταν στους 30 καλύτερους παίκτες της Ευρώπης", υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Απέφυγε, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε να αποκαλύψει το όνομα αφού είχαν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις και δεν ήθελε το θέμα να πάρει δημοσιότητα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν τον Εσιέν στο πρόσφατο ντέρμπι του Μιλάνου Ίντερ - Μίλαν ενώ τον έχουν δει και σε πολλά dvd.

Ενδιαφέρον για τον Εσιέν έχουν δείξει και άλλες ομάδες στην Ευρώπη αλλά και ομάδες από το ΜLS της Αμερικής αλλά και από την Ινδία.

Το βιογραφικό του είναι πλούσιο σε διακρίσεις αφού έχει αγωνιστεί σε ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Λιόν (2003-05), η Τσέλσι (2005-12), η Ρεάλ Μαδρίτης (2012-13) και η Μίλαν την φετινή σεζόν.

Πολλές οι δυσκολίες απόκτησης του παίκτη αλλά στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν και θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν στον σύλλογο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ