ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μικροεπέμβαση για Μπουμάλ την Τρίτη στον Παναθηναϊκό

Μικροεπέμβαση για Μπουμάλ την Τρίτη στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ θα υποβληθεί την Τρίτη (2/2) σε μια μικροεπέμβαση στον ώμο για να βοηθήσει στην καλύτερη αποκατάσταση του τραυματισμού του. Διάταση ο Τελάντερ που θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Σε μια μικροεπέμβαση στον ώμο θα υποβληθεί την Τρίτη (2/2) ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Μια επέμβαση που είναι βοηθητική στην κατάσταση με την κλείδα του και θα βοηθήσει στην καλύτερη αποκατάσταση του Καμερουνέζου. Ο χρόνος αποχής του από τις προπονήσεις θα είναι έξι εβδομάδες. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον πέντε-έξι ματς πρωταθλήματος αλλά και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ο Μπουμάλ αναμένεται να χάσει σίγουρα τα ματς με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ουσιαστικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε ότι έχει να κάνει με τον Τελάντερ μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Δευτέρα μετά την άφιξη των πράσινων από τα Χανιά διαπιστώθηκε ότι έχει διάταση στον ορθο μηριαίο και υπολογίζεται να επιστρέψει στη δράση σε 3 εβδομάδες.

Να θυμίσουμε τα επόμενα επτά παιχνίδια που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός σε πρωτάθλημα και κύπελλο εκ των οποίων ο Τελάντερ θα χάσει τέσσερα σίγουρα και ο Μπουμάλ έξι ίσως και περισσότερα:

Παναθηναϊκός-SKODA Ξάνθη (6/2)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (10/2), Κύπελλο
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (14/2)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (21/2)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (28/2)
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (5/3)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (13/3)

Η προπόνηση της Δευτέρας

Στο μεταξύ, προπόνηση στο Κορωπί είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας (1/2) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων περιλάμβανε ζέσταμα και παιχνίδι.

Ο Μπουμάλ έχει υποστεί εξάρθρωση κλείδας και απουσίασε, ενώ ο Τελάντερ έχει διάταση στον ορθό μηριαίο και ακολούθησε θεραπεία. Μαμούτε και Σάντσεθ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη (2/2) στις 15:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ