ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μία ενδεκάδα μεταγραφές

Μία ενδεκάδα μεταγραφές

Με τη "βοήθεια" του Βλάση Τσάκα περισσότερα από 25 ονόματα ποδοσφαιριστών ακούστηκαν τον Γενάρη για τον Παναθηναϊκό, σχηματίζοντας μία πλήρη ενδεκάδα!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Βλασης Τσάκας μπήκε για τα καλά στη ζωή των φίλων Παναθηναϊκού, τάζοντας μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε μία εποχή που όλα αυτά ακούγονται ως παραμύθια της Χαλιμάς

Έξι μήνες αργότερα και μετά από καμιά δεκαριά πρίγκιπες και πριγκίπισσες, εκείνο που μας έμεινε είναι τα ονόματα των παικτών που δεν ήρθαν ποτέ.

Περισσότερα από τριάντα ονόματα λοιπόν ακούστηκαν για τους πράσινους, όμως κανένα από αυτά, όπως ήταν λογικό, δεν ήρθε τελικά στους πράσινους.

Κορυφαίo όλων εκείνο του Ροναλντίνιο που μέχρι και στην Βραζιλία παραλίγο να πιστέψουν την είδηση, δημιουργώντας πρόβλημα στον 31χρονο άσο και την Φλαμένγκο.

Το Sport24.gr μάζεψε μία ενδεκάδα από αυτούς και σας την παρουσιάζει με αρκετή δόση χιούμορ σε μία δύσκολη εποχή που ζούμε.

Μία ένδεκα... Πριγκιπάτοι!

Τερματοφύλακας: Ιτάνζ

Ναι το όνομα του τερματοφύλακα του Ατρόμητου ακούστηκε στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο, καθώς εκείνη την περίοδο δεν μας έκανε ο Καρνέζης με τον Κοτσόλη. Ευτυχώς για τον ίδιο τον Γάλλο έμεινε στο Περιστέρι και μάλιστα πήγε στον τελικό Κυπέλλου.

Αμυντικοί: Σκόνδρας, Κοντρέρας, Ντουγκλάο, Τζαβέλλας

Για τον Τζαβέλλα τι να πούμε; Ο άνθρωπος περίμενε, περίμενε και στο τέλος υπέγραψε στην Μονακό. Οι υπόλοιποι τρεις είναι μερικά από τα ονόματα που ακούστηκαν, όπως και 3-4 παίκτες από την Πόρτο και 4-5 από την Ισπανία. Στο τέλος με τον Σαριέγκι έμειναν οι πράσινοι.

Μέσοι: Μπελούτσι, Κάστρο, Ανάκογλου

Ναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν στη λίστα του Βλάση Τσάκα, που ήθελε με τη μεταγραφή του να προκαλέσει αίσθηση στους φίλους των ερυθρόλευκων. Από κοντά η "καψούρα" του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Κάστρο, και ο ελπιδοφόρος μέσος Ανάκογλου.

Επιθετικοί: Ροναλντίνιο, Σισέ, Σικαμπάλα

Εδώ σπάσαμε τα κοντέρ. Ο κίλερ Σισέ παραλίγο να επιστρέψει, έχοντας δίπλα του τους μάγους της μπάλας Ροναλντίνιο και Σικαμπάλα. Με τον Βραζιλιάνο μάλιστα έγινε ολόκληρο θέμα στην πατρίδα του, αλλά γρήγορα ξεφούσκωσε η είδηση.

Κλείνοντας...

Είναι ωραίο πράγμα να κάνουμε όνειρα και να θέλουμε το καλύτερο δυνατό στη ζωή μας (και στη ομάδα που αγαπάμε), όμως κάποια στιγμή πρέπει να δούμε την πραγματική αλήθεια.

Λεφτά για τέτοιοι μεγέθους μεταγραφές δεν υπάρχουν πια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ