ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια ενδεκάδα απόντες στον Παναθηναϊκό

Μια ενδεκάδα απόντες στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ούτε δυο, ούτε τρεις... αλλά έντεκα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Οι πράσινοι επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του έντεκα διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους διεθνείς με την Εθνική Ανδρών: Ορέστη Καρνέζη, Λουκά Βύντρα, Νίκο Σπυρόπουλο, Κώστα Κατσουράνη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Χάρη Μαυρία. Οι έξι πράσινοι θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τα ματς με Λετονία (7/9/2012) και Λιθουανία (11/9/2012) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Με την Εθνική Ελπίδων θα απουσιάζουν οι Τάσος Λαγός και Σπύρος Φουρλάνος. Οι δυο άσοι του Τριφυλλιού θα δώσουν το παρών στους δύο τελευταίους αγώνες της Ελπίδων στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, με αντιπάλους τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (7/9/2012) και την Κύπρο (10/9/2012). Η αναμέτρηση με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Asim Ferhatović Hase» στο Σαράγεβο και αυτή με την Κύπρο στο γήπεδο Περιστερίου (αμφότερες θα έχουν ώρα έναρξης 18:00).

Στην Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι ο Ιμπραϊμ Σισοκό ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους 28 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σαμπρί Λαμουσί, για το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης προκριματικής φάσης κόντρα στην Σενεγάλη για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2013. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 08/09 και ο Ιβοριανός έχει μόνο ένα ματς ενώ εν συνεχεία θα επιστρέψει.

Επίσης στην εθνική ομάδα της πατρίδας τους κλήθηκαν οι Σέμα Βελάσκες και Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Η Βενεζουέλα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Περού (7/9) και Παραγουάη (11/9) ενώ η τα παιχνίδια της Νέας Ζηλανδίας έχουν ως εξής Νέα Καληδονία-Νέα Ζηλανδία (07/09) και Νέα Ζηλανδία-Νησία Σόλομον (11/9).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ