ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα σε Νίνη από Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Μήνυμα σε Νίνη από Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
Νίνης INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι έβαλε τον Σωτήρη Νίνη να προπονηθεί με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται την Τρίτη (29/12) δείχνοντας ότι δεν υπολογίζει στον Έλληνα διεθνή.

Την ώρα που κανείς από την διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει μιλήσει ακόμα ευθέως στον Σωτήρη Νίνη ώστε να του πει ότι δεν υπολογίζεται ή ότι πρέπει να ψάξει να βρει ομάδα ο Αντρέα Στραμασόνι θέλησε να του στείλει το μήνυμα. Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός στην διάρκεια της προπόνησης την Τρίτη (29/12) έβαλε τον 25χρονο διεθνή άσο να προπονηθεί με το γκρουπ που δεν υπολογίζονται από τον 39χρονο τεχνικό και δεν πήρε μέρος ούτε στην τακτική, ούτε στο δίτερμα.

Ο Νίνης έκανε προπόνηση μαζί με τους Δώνη, Μπούρμπο, Σταματάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Αγγελόπουλο, Αναγνωστόπουλο, Κότσαρη, Στάικο, Ευαγέλλου και Λάμπρου. Εκ των οποίων μόνο οι δυο τελευταίοι μετείχαν για κάποια λεπτά στο δίτερμα. Με τη κίνηση αυτή ο Ιταλός έδειξε στον Έλληνα διεθνή μέσο ότι δεν τον υπολογίζει. Σε αντίθεση κανονικά με τους υπόλοιπους πράσινους γυμνάστηκε ο Χουχούμης.

Επιστολή στον Καραμέρο

Στην διάρκεια της Τρίτης (29/12) ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στον άντι περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, για της δηλώσεις που έκανε με τις οποίες χαρακτήρισε ακατάλληλη για παιχνίδια την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο κ. Καραμέρος είχε δηλώσει την Δευτέρα:

Για το γήπεδα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας:

"Είναι τελείως διαφορετικά θέματα. Και τα δύο ήταν και παρέμειναν στον προϋπολογισμό της περιφέρειας. Μεγαλώσαμε με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και πονάει η καρδιά σου όταν περνάς και βλέπεις αυτό το ρημαδιό. Ως οικολόγος και αντιπεριφερειάρχης θα ήθελα να είναι δύο ομάδες στο Ο.Α.Κ.Α., για να το συντηρούν. Η Α.Ε.Κ. πρέπει να έχει γήπεδο και να γίνει εκεί που υπήρχε. Δεν υπήρξε ποτέ αρνητική διάθεση από την περιφέρεια, απλά όλα πρέπει να είναι σύννομα, διότι αν κάποιος προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εφόσον όλα δεν έχουν γίνει σωστά, τότε το πρότζεκτ του γηπέδου θα καταπέσει. Βέβαια, υπάρχει και η γραφειοκρατία που μας ταλαιπωρεί καθημερινά. Όλα πρέπει να γίνουν με το σωστό τρόπο και η περιφέρεια Αττικής θα βοηθήσει με τα συνοδευτικά έργα.

Όσον αφορά τη Λεωφόρο, δεν είναι δυνατό να φιλοξενούνται αγώνες εκεί, καθώς είναι απολύτως επικίνδυνο. Προφανώς και χρειάζεται συντήρηση, αλλά δεν ήταν δουλειά της περιφέρειας να βάλει τα 20 εκ. για την Α.Ε.Κ. και τα 7 για τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο κόσμος απαιτεί έργα. Επίσης, τα χρήματα είναι έως το ποσό αυτό. Τα χρήματα θα δοθούν για τα συνοδευτικά έργα που θα πλαισιώνουν τις εγκαταστάσεις, όπως οφείλει να κάνει το κάθε κράτος. Το πρόβλημα είναι ότι και τα δύο έργα μπήκαν στην πολιτική διελκυστίνδα και κάποιοι πόνταραν σε αυτά. Ο κόσμος πλέον έχει άλλεςπροτεραιότητες, καθώς το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα στη ζωή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ