ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεταγραφή ανεξαρτήτως του Ιμπάρμπο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει επιτελικό χαφ, χωρίς να περιμένει τις αποδεσμεύσεις και οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης αποφασίζουν άμεσα για την επιλογή τους. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Παρά τις προσδοκίες για την άμεση αποδέσμευση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο Κολομβιανός παραμένει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και καθυστερεί τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Διότι από τον Κολομβιανό θα εξαρτηθεί το ποσό που θα εξοικονομηθεί για τις μεταγραφές και θα απελευθερωθεί μία θέση μη κοινοτικού. Ωστόσο, η διοίκηση αποφάσισε να μην περιμένει τις εξελίξεις με τον Κολομβιανό και να εγκρίνει άλλη μία απόκτηση ποδοσφαιριστή, μετά του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Λυμπερόπουλος έχει επικοινωνία με ατζέντηδες και έχει διαμορφώσει άποψη για τις απαιτήσεις τους και στις επόμενες ημέρες, θα συναποφασίσει με τον Ουζουνίδη σε ποιον ποδοσφαιριστή να στραφούν.

Η προτεραιότητα τους είναι ο επιτελικός χαφ, επειδή έχουν καταλήξει ότι ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στη δημιουργία. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια της εβδομάδας να υπάρξουν ανακοινώσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ