ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεταγραφές, μειώσεις, δάνειο και... Κυργιάκος

Μεταγραφές, μειώσεις, δάνειο και... Κυργιάκος
Γιάννης Αλαφούζος

Μείωση 50% σε σχέση με το φετινό μπάτζετ πρότεινε ο Γιάννης Αλαφούζος στη σύσκεψη της Πέμπτης. Αλλαγή κλίματος με Βύντρα και η κουβέντα για Γκέκα, Κυργιάκο.

Την Πέμπτη το απόγευμα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν σύσκεψη που κράτησε αρκετές ώρες. Σε πρώτο πλάνο, αυτό που συζητήθηκε ήταν η πολιτική και ο σχεδιασμός των πράσινων τα επόμενα χρόνια.

Στο τραπέζι έπεσε ξανά το θέμα του δανείου, ύψους 7.5 εκ. ευρώ, οι υποθέσεις των υψηλών συμβολαίων και τα μεταγραφικά του Ιανουαρίου.

Το θέμα που κυριάρχησε στη σύσκεψη είχε να κάνει με τα οικονομικά της ΠΑΕ και την ανάγκη να βρεθεί άμεσα ρευστό για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της εταιρείες απέναντι σε ποδοσφαιριστές και άλλα, φυσικά και μη φυσικά, πρόσωπα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε πως το μπάτζετ της νέας περιόδου πρέπει να μειωθεί στο 50% σε σχέση με φέτος, έτσι ώστε η ΠΑΕ να είναι βιώσιμη και τα χρέη από τις προηγούμενες διοικήσεις να μπουν σε μία σειρά. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει συνεννοηθεί με ορισμένους μετόχους για να βάλουν έστω κάποια ελάχιστα χρήματα, ενώ αναφέρθηκε και στο δάνειο 7.5 εκ. ευρώ που προσπαθεί να εξασφαλίσει.

Τα συμβόλαια και ο Βύντρα

Γι ακόμα μία φορά έγινε κατανοητό πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεφορτωθεί όλα τα βαριά συμβόλαια, ενώ σε ερώτηση για τον Λουκά Βύντρα η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου ήταν πως θα προσπαθήσει να βρει μία λύση προς το συμφέρον του συλλόγου, αναγνωρίζοντας ωστόσο την προσφορά του 31άχρονου ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τις μεταγραφές είναι δεδομένο πως γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση του Φάνη Γκέκα, όμως ο 32άχρονος φορ πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του, που αγγίζουν τις 300-350 ευρώ για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος ο Σωτήρης Κυργιάκος είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο επιστροφής, όμως τα χρήματα που εισπράττει από την Βόλφσμπουργκ δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να δώσουν οι πράσινοι.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα ο Λέτο, στην Αργεντινή ο Ρότσα, Σε πρώτο πλάνο ο λειτουργικός σχεδιασμός, Φάμπρι: "Εξαιρετικός επαγγελματίας ο Βύντρα", Στεφανάκης: "Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ