ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε πρώτο πλάνο ο λειτουργικός σχεδιασμός

Σε πρώτο πλάνο ο λειτουργικός σχεδιασμός
INTIME SPORTS

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός συζήτησαν εκτενώς για τον λειτουργικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού για τις επόμενες σεζόν.

Ευρεία σύσκεψη με πολλά θέματα για συζήτηση, πλην των μεταγραφών και παρουσία αρκετών στελεχών της πράσινης ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του Τριφυλλιού.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Τριφυλλιού Γιάννης Αλαφούζος και οι Χρήστος Παναγόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Γιάννης Σαμαράς η κ. Μπαλωμένου, ο Σπύρος Βλάχος αλλά και ο νέος διευθυντής επικοινωνίας κ. Λουκάκος.

Στην σύσκεψη που κράτησε για περισσότερο από μιάμιση ώρα τέθηκαν επί τάπητος περισσότερο κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τον στρατηγικό σχεδιασμό της πράσινης ΠΑΕ αλλά και την λειτουργικότητα της για το επόμενο διάστημα.

Όλοι κατέθεσαν τις απόψεις τους ενώ οι Γιάννης Αλαφούζος και Χρήστος Παναγόπουλος ενημέρωσαν όλους τους υπόλοιπους ότι δεν υπάρχουν πολλά χρήματα στα ταμεία της πράσινης ΠΑΕ και πως θα πρέπει να υπάρξει σφιχτή οικονομική πολιτική και για τις επόμενες σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα υπήρξε και σχετική συνομιλία με τον Γιάννη Σαμαρά γύρω από το πόσα παιδιά της ακαδημίας θα μπορούσαν να προωθηθούν αν όχι τώρα, την περίοδο του Ιανουαρίου δηλαδή, στο επόμενο διάστημα και με φόντο το καλοκαίρι και το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ