ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει ο Εβανζελίστα ή έρχεται άλλος χαφ

Μένει ο Εβανζελίστα ή έρχεται άλλος χαφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι θέλει την παραμονή του Λούκας Εβανζελίστα στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, όμως εξετάζει τις επιλογές του για το αρνητικό σενάριο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιθυμεί να ρυθμίσει εγκαίρως την παραμονή του Λούκας Εβανζελίστα, προκειμένου να επικεντρωθεί σε άλλες υποθέσεις, αναφορικά με το ρόστερ της σεζόν 2016 - 2017. Διότι μπορεί ο Βραζιλιάνος χαφ να μην έχει το χρόνο που αναμενόταν ή την επιρροή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, όμως ο Ιταλός προπονητής τον εμπιστεύεται και εκτιμά πως θα πάρει πολλά περισσότερα στο μέλλον από αυτόν.

Μετά το Πάσχα, αναμένεται στην Αθήνα ο ατζέντης του Λούκας Εβανζελίστα, ώστε να έχει επαφές με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Με τους ανθρώπους της Ουντινέζε αναμένεται να επιτευχθεί συμφωνία, λόγω της προσωπικής σχέσης που διατηρεί ο Αντρέα Στραματσόνι. Το ζητούμενο είναι να πειστεί ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει, αφού για να συνεχίσει στην Ελλάδα πρέπει να πληροφορηθεί το πλάνο του προπονητή του.

Διαφορετικά, εφόσον ο Εβανζελίστα επιλέξει την επιστροφή στην Ιταλία, τότε ο Στραματσόνι θα αναζητήσει έναν χαφ box to box, με δημιουργικές ικανότητες. Έχει κάνει την προεργασία του, αλλά για την ώρα έχει περιοριστεί σε διερευνητικές κρούσεις και δεν έχει υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ