ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τους διεθνείς η προπόνηση

Με τους διεθνείς η προπόνηση
INTIME SPORTS

Ευχάριστα ήταν -επιτέλους- τα νέα για τον Φερέιρα ενόψει Πανσερραϊκού αφού είδε τους Ελληνες διεθνείς και τον Λέτο να επιστρέφουν και πάλι στην Παιανία. Μοναδικός απών ο Σιμάο που επιστρέφει το απόγευμα.

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε την προπόνηση να "γεμίζει" και πάλι με παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι έξι Ελληνες διεθνείς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τα ματς κόντρα σε Μάλτα και Πολωνία ενώ επέστρεψε και ο Σεμπαστιάν Λέτο.

Καραγκούνης, Κατσουράνης, Τζόρβας, Νίνης και Βύντρα επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους στην εθνική ομάδα και ο 65χρονος προπονητής θα τους περιμένει πλέον από την Πέμπτη να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για τους υπολογίσει στα πλάνα του ενόψει του αγώνα στις Σέρρες.

Οι έξι παίκτες του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Καντέ, Λουίς Γκαρθία και Πλεσί.

Μοναδικός απών ήταν ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος επιστρέφει το απόγευμα από την Μοζαμβίκη.

Οι υπόλοιποι "πράσινοι" μαζί με τους Τριανταφυλλόπουλο, Μαχλελή, Ταμπάκη και Καπίνο από την ομάδα των Νέων έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ, ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις αντοχής στην ταχύτητα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ