ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Καπίνο και αλλαγές κόντρα στην Βέροια ο Παναθηναϊκός

Με Καπίνο και αλλαγές κόντρα στην Βέροια ο Παναθηναϊκός
Καπίνο INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας αναμένεται να παρατάξει το Τριφύλλι κόντρα στην Βέροια με τον νεαρό γκολκίπερ κάτω από τα γκολπόστ και πολλούς νεαρούς άσους στην ενδεκάδα.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να παραταχθεί την Κυριακή κόντρα στην Βέροια ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει έως τώρα ο Γιάννης Βονόρτας σκοπεύει να παρατάξει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού ξεκινώντας από την θέση του πορτιέρο και χρησιμοποιώντας τον Καπίνο αντί του Καρνέζη.

Ο νεαρός κίπερ δεν έχει πάρει πολλά παιχνίδια φέτος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει χάσει και την θέση του στην Εθνική Νέων από τον Διούδη ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του καλοκαιριού.

Ο 19χρονος πορτιέρο θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα των πράσινων με την Βέροια ενώ από εκεί και πέρα ο Βονόρτας σκέφτεται να παρατάξει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα μεταξύ των οποίων οι Ντίνας, Χουχούμης και Λαγός έτσι ώστε να τους δώσει μια ευκαιρία και να τους δει αγωνιζόμενους σε επίσημο παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ