ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 20 παίκτες στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Με 20 παίκτες στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Φορτσάρει ο Ατζαγκούν.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την προπόνηση της Τετάρτης 3/12.

Στις επιλογές του προπονητή του Τριφυλλιού συμπεριλήφθηκαν οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Δώνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ.

Στην Αθήνα έμεινε ο Γιώργος Κουτρουμπής μετά από απόφαση του Αναστασίου, ενώ ο Πράνιτς βρίσκεται στην Κροατία για το προσωπικό ζήτημα που αντιμετωπίζει.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα αρχικά, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις τακτικής και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Ατζαγκούν ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης και ακολούθως συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Σπυρόπουλος έκανε αποθεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ