ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λύεται το συμβόλαιο του Πίντο, επαφές και με άλλους ενόψει UEFA

Λύεται το συμβόλαιο του Πίντο, επαφές και με άλλους ενόψει UEFA
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη είναι πιθανό να λυθεί το συμβόλαιο και του Αντρέ Πίντο μετά από αυτό του Σέμα Βελάσκες ενώ η υπόθεση του Κουίνσι αναμένεται να κλείσει την επόμενη εβδομάδα. Επαφές και με άλλους πράσινους με σκοπό νέους διακανονισμούς ενόψει UEFA.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Σέμα Βελάσκες και την Δευτέρα λύθηκε το συμβόλαιο του αμυντικού από την Βενεζουέλα και το ίδιο αναμένεται να γίνει την Τετάρτη με τον Αντρέ Πίντο.

Οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον Πορτογάλο άσο δίνοντας του και σε αυτόν ένα μέρος των οφειλομένων μπροστά και κάνοντας διακανονισμό για αρκετές δόσεις με τα υπόλοιπα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η λύση του συμβολαίου του Πορτογάλου να ανακοινωθεί την Τετάρτη και έτσι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού να κλείσουν μια ακόμα υπόθεση ενός "κομμένου".

Την ίδια ώρα οι πράσινοι είναι σε συζητήσεις και με τον Κουίνσι αλλά το πιθανότερο είναι πως οι εξελίξεις με τον Γκανέζο άσο να έρθουν την επόμενη εβδομάδα.

Οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο αλλά ακόμα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία. Σε ότι έχει να κάνει με τον Κουίνσι το πιθανότερο είναι πως ακόμα και αν ολοκληρωθεί η συμφωνία αποχώρησης ο Γκανέζος να παραμένει για προπονήσεις στο Τριφύλλι μέχρι τον Δεκέμβριο.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έρχονται σε επαφές και με άλλους παίκτες στους οποίους χρωστάνε για να έρθουν σε επιπλέον διακανονισμούς, όπως ακριβώς έγινε την Τρίτη και με τον Κλέιτον.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει το Τριφύλλι ώστε όταν γίνει ο έλεγχος περί της προόδου στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων από την UEFA ο Παναθηναϊκός να έχει προβεί στην ρύθμιση αρκετών εκκρεμοτήτων.

Καθώς μια ομάδα εάν εμφανίσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και μπει στο «μάτι» της UEFA τότε η ομοσπονδία ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιεί ελέγχους για να βλέπει τι γίνεται. Όπως ακριβώς συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο στο Τριφύλλι.

Υπάρχουν και ανοιχτά μέτωπα

Φυσικά υπάρχουν και ανοιχτά μέτωπα και κυρίως αυτά των προσφυγών του Λέτο και του Τοτσέ αλλά και οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά ο Παναθηναϊκός κάνει κινήσεις για να δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στην UEFA ενώ έχουν εξοφληθεί σχεδόν όλοι οι παίκτες του νυν ρόστερ από τα περσινά οφειλόμενα ενώ άπαντες πήραν κανονικά την προβλεπόμενη φθινοπωρινή δόση του φετινού συμβολαίου.

Απώτερος σκοπός βέβαια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι στο τέλος της σεζόν να μπορέσει να πάρει την άδεια της UEFA για να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη σε αντίθεση με την φετινή σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ