ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκίνησαν οι πληρωμές

Ξεκίνησαν οι πληρωμές
INTIME SPORTS

Οι Βγενόπουλος και Πολέμης έβαλαν τα χρήματα στην ΠΑΕ και ξεκινούν οι αποπληρωμές των παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας ξεκίνησε τις διαδικασίες αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών του Παναθηναϊκού με τα χρήματα που έβαλαν ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης στην ΠΑΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βγενόπουλος έβαλε στα ταμεία την περασμένη Δευτέρα 1,7 εκατ. ευρώ και μετά το ΔΣ της Παρασκευής θα μπουν στα ταμεία και το 1 εκατ. ευρώ του Πολέμη, αφού πρώτα εγκριθεί από το ΔΣ το δάνειο των 750.000 ευρώ.

Οι "πράσινοι" είναι υποχρεωμένοι να εξοφλήσουν το ποσό των 2.473.000 ευρώ που αφορούν οφειλές προς τους παίκτες και εκεί έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον.

Οι οφειλές αφορούν παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα αλλά και παίκτες που αγωνίζονται ακόμα στον Παναθηναϊκό.

Πριν λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Γόντικας, τους είχε δώσει έγγραφα, στα οποία υπήρχαν οι συνολικές οφειλές προς τον καθένα. Όλοι οι παίκτες υπέγραψαν τα συγκεκριμένα χαρτιά αποδεχόμενοι πως τα ποσά είναι σωστά.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα έχει εκ νέου επαφές μαζί τους και θα έχει να κάνει με τον διακανονισμό αυτών των χρεών. Θα τους ζητηθεί να υπογράψουν έγγραφο που θα αποδεικνύει ότι συμφώνησαν με τους διακανονισμούς που τους πρότεινε η ΠΑΕ.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα ώστε να μπουν οι αποδείξεις στον φάκελο που θα στείλει ο Παναθηναϊκός στην ΟΥΕΦΑ πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας που είναι μέχρι της 31 Μαρτίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ