ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεδριάζουν για τα λεφτά του Πολέμη

Συνεδριάζουν για τα λεφτά του Πολέμη
INTIME SPORTS

Την Παρασκευή το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την τυπική έγκριση της εκταμίευσης των 750.000 ευρώ του Αδαμάντιου Πολέμη.

Το τυπικό της εκταμίευσης των 750.000 ευρώ που θα βάλει μέσω δανείου χωρίς εγγυήσεις ο Αδαμάντιος Πολέμης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Όταν και θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με βασικό θέμα την έγκριση του δανείου από πλευράς του μετόχου των πράσινων.

Συγκεκριμένα ο Αδαμάντιος Πολέμης κατέθεσε τα χρήματα που είχε πει ότι θα συνεισφέρει στα ταμεία της πράσινης ΠΑΕ βάζοντας 250.000 ευρώ στην Α.Μ.Κ. και άλλες 750.000 θα της δώσει ο ίδιος μέσω προσωπικού δανείου χωρίς εγγυήσεις.

Για να μπορέσουν να εισπραχθούν όμως τα 750.000 πρέπει να υπάρξει έγκριση από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και για αυτό αποφασίστηκε αυτό να γίνει άμεσα για να μην χαθεί χρόνος και συνέλθει την Παρασκευή στις 2.00μ.μ. ώστε να υπάρξει η απαραίτητη έγκριση και να αποδεσμευτούν τα χρήματα και να μπουν στα ταμεία της πράσινης ΠΑΕ.

Αυτό θα είναι το κυρίαρχο θέμα του Δ.Σ. ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το τι μέλει γενέσθαι με τους υπόλοιπους μετόχους αλλά και να υπάρξει μια συζήτηση ενόψει ντέρμπι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ