ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκινάνε τα έργα στην Λεωφόρο

Ξεκινάνε τα έργα στην Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει σύντομα τις μελέτες και ακολούθως τα έργα στη Λεωφόρο ώστε να επιστρέψει στην ιστορική του έδρα το νέο έτος.

Έπειτα από 2,5 χρόνια το Απόστολος Νικολαϊδης θα ζωντανέψει ξανά από τις αρχές του νέου έτους για να φιλοξενήσει αγώνες του "τριφυλλιού".

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το "Goal" ο Γιάννης Αλαφούζος, έχει αποφασίσει οριστικά να γυρίσει ο σύλλογος στην ιστορική του έδρα και πλέον βάζει μπροστά το πλάνο της μεγάλης επιστροφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει σειρά από μελέτες για την αντιστήριξη στις θύρες 6-7 που έχουν φθαρεί από το χρόνο. Μετά θα ξεκινήσουν τα έργα για την αναμόρφωση του γηπέδου.

Αποφασίστηκε να γίνουν έργα όπως η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, η διόρθωση στις θύρες 6-7, οι επισκευές στα αποδυτήρια, στην αίθουσα Τύπου, στα VIP και η τοποθέτηση νέων καθισμάτων προκειμένου η Λεωφόρος να γίνει ξανά λειτουργική.

Το επόμενο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα έργα για την επέκταση των δύο πετάλων που θα αυξήσουν την χωρητικότητα της Λεωφόρου κατά 5 με 6.000.

Στην διοίκηση εκτιμούν πως αν τα έργα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο το γήπεδο θα είναι έτοιμο μετά τα Χριστούγεννα ώστε ο Παναθηναϊκός να μετακομίσει στο "σπίτι" του το νέο έτος με πρώτο ματς την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο Κουίνσι είναι το νέο πρόσωπο στην λίστα που δήλωσε ο Παναθηναϊκός για τα ματς κόντρα σε Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη την Δευτέρα ο Σο έδειξαν ότι ο άσος από την Σενεγάλη θέλει ακόμα δυο με τρεις εβδομάδες για να επανέλθει σε φουλ αγωνιστική δράση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ