ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός και με Μάριμπορ ο Σο στον Παναθηναϊκό

Εκτός και με Μάριμπορ ο Σο στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη την Δευτέρα ο Σο έδειξαν ότι ο άσος από την Σενεγάλη θέλει ακόμα δυο με τρεις εβδομάδες για να επανέλθει σε φουλ αγωνιστική δράση.

Δυο με τρεις εβδομάδες ακόμη χρειάζεται για να μπορέσει να είναι στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Χαμπίμπ Σο. Αυτό έδειξαν τουλάχιστον τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη ο άσος από την Σενεγάλη και έδειξε ότι έχει αποκατασταθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος το θλαστικό τραύμα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ανάφερε: "Ο Χαμπίμπ Σο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προέκυψε ότι έχει αποκατασταθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος το θλαστικό τραύμα και απομένει το τελικό στάδιο επανένταξης του στην ομάδα, το οποίο υπολογίζεται σε 2 με 3 εβδομάδες".

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Σο θα χάσει το ματς με τον Πανθρακικό αλλά και αυτό με την Μάριμπορ στις 20 Σεπτέμβρη στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ενώ θα δώσει αγώνα δρόμου και για το ματς με την Τότεναμ. Η απουσία του Σενεγαλέζου μέσου ο οποίος θα φτάσει να έχει τρεις μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω μιας θλάσης προκαλεί πονοκέφαλο στον Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης διάρκειας 45 λεπτών και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Μπουμσόνγκ και Ταμπάκης.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Στέφανος Κοτσόλης υπέστη ελαφριά διάσειση και εγκατέλειψε για προληπτικούς λόγους.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με την εθνική Ανδρών (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καρνέζης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος) και Ελπίδων (Λαγός, Φουρλάνος), ο Βελάσκες με την εθνική Βενεζουέλας, ο Σισοκό με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού και ο Μπαρμπαρούσης με την εθνική Νέας Ζηλανδίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ