ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθάρισμα για ρόστερ και μεταγραφές

Ξεκαθάρισμα για ρόστερ και μεταγραφές
Τριανταφυλλόπουλος Μαρίνος Πίντο Μπαρμπαρούσης INTIME SPORTS

Η τελευταία βδομάδα του Ιουνίου αναμένεται να φέρει εξελίξεις γύρω από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και τις μεταγραφές. Τελειώνει με Φάλκενμπέργκ, αισιοδοξία για "Κάρα"

Την Δευτέρα μπαίνουμε στην τελευταία βδομάδα του Ιουνίου και τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά στον Παναθηναϊκό, αφού εκκρεμούν οι ανανεώσεις συμβολαίων, η αποχώρηση παικτών που δεν υπολογίζονται και φυσικά η ενίσχυση της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ευελπιστούν πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε να προχωρήσει και ο προγραμματισμός.

Ας δούμε τα τρία μέτωπα πάνω στα οποία εργάζονται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τι εξέλιξη υπάρχει μέχρι στιγμής σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Αποχωρήσεις

Είναι γνωστό πως Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες, Μαρίνος, Σό, Βιτόλο, Φορναρόλι, Κουίνσι και Τοτσέ δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ήδη ο Γάλλος αμυντικός αποτελεί παρελθόν και το ίδιο και ο Μαρίνος.

Πλέον γίνεται προσπάθεια πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή (Κουίνσι, Πίντο, Σό) έτσι ώστε και να απαλλαγεί η ΠΑΕ από μεγάλα συμβόλαια και να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία. Μέχρι στιγμής μόνο για Κουίνσι και Πίντο κινείται κάτι.

Ο Έλληνας προπονητής των πράσινων πάντως έχει σκοπό να φτιάξει ειδικό γκρουπ για τους "κομμένους", καθώς δήλωσε πως όσοι δεν υπολογίζονται δεν θα παίρνουν μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ρίσκο, αφού όπως έχουμε πολλές φορές, το ρόστερ αδειάζει από ποιότητα και δημιουργούνται τεράστια κενά σε κάποιες θέσεις από τη στιγμή που δεν κλείνουν μεταγραφές (ποιότητας επίσης).

Μεταγραφές

Όλα δείχνουν πως η περίπτωση του Φάλκενμπέργκ εξελίσσεται θετικά για τον Παναθηναϊκό. Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε τέλος στο σίριαλ με τον Ολλανδό μέσο που πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

Όσον αφορά τον Μπεργκ τα πράγματα είναι μπερδεμένα από τη στιγμή που ζητά μεγάλη αποζημίωση από το Αμβούργο. Αν δεν βρεθεί λύση μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι δεδομένο πως η περίπτωση θα θυμίζει τους "κομμένους" του Παναθηναϊκού.

Ανανεώσεις

Τέλος έχουμε και τους παίκτες που είναι να ανανεώσουν. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται Γιούρκας και Κοτσόλης. Με τον πρώτο υπάρχει αισιοδοξία πως θα επέλθει συμφωνία, ενώ ο δεύτερος δύσκολα τελικά θα παραμείνει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ