ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά στο Σιμπενίκ ο Σίλντενφελντ

Ξανά στο Σιμπενίκ ο Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναχώρησε εκ νέου με άδεια από την προετοιμασία της Ντιναμό Μόσχας, ενώ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με το μέλλον του!

Σε κινήσεις τακτικής αναφορικά με τον Γκόρντον Σίλντελνφελντ προχωρά η Ντιναμό Μόσχας, αφού ο Κροάτης στόπερ αποδεσμεύτηκε από την προετοιμασία της και επέστρεψε στη γενέτειρα του, το Σιμπενίκ, έχοντας άδεια έως τις 12 Ιουλίου!

Ο Σίλντενφελντ μίλησε στην ιστοσελίδα jutarnji.hr και αναφερόμενος στο μέλλον του, δήλωσε πλήρη άγνοια!

"Άλλαξε όλο το προπονητικό επιτελείο (σ.σ. της Ντιναμό), με κάλεσαν για δύο ημέρες στην Αυστρία να συναντηθούμε και να μιλήσουμε και μετά μου έδωσαν άδεια" τόνισε για την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο και τη συμμετοχή του σε φιλικό παιχνίδι.

Όσο για το τι πρόκειται να συμβεί, ο 29χρονος στόπερ δεν προχώρησε σε προβλέψεις: "Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση, θα το δω στις επόμενες ημέρες".

Είναι φανερό ότι η Ντιναμό Μόσχας επιθυμεί να αποκομίσει οφέλη από ενδεχόμενη πώληση του Σίλντενφελντ και για αυτό καθυστερεί τις εξελίξεις. Γεγονός όμως που οδηγεί τον Παναθηναϊκό να στραφεί οριστικά σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ