ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά για Ραΐκοβιτς, θέλει Χάτσινσον

Ξανά για Ραΐκοβιτς, θέλει Χάτσινσον

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να εξετάζει την περίπτωση του Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς, ενώ ενδιαφέρεται για τον Ατίμπα Χάτσινσον, ο οποίος συνδέεται και με τον Ολυμπιακό. Εντός της Δευτέρας αναμένεται η απάντηση του Μαχαμαντού Ντιαρά.

Ο Ατίμπα Χάτσινσον είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο 30χρονος διεθνής με τον Καναδά παίζει δεξί μπακ και ενίοτε στόπερ και γι' αυτόν έχουν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες.

"Είναι δύσκολο α πάρουμε τον Ατίμπα, διότι τον θέλουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Σεβίγια και Αλκμάρ" έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της Ανταλιασπόρ, Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ, ενώ οι Τούρκοι αναφέρουν πως την περίπτωσή του παρακολουθεί και η Μπεσίκτας. Ακόμη, οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως οι "πράσινοι" συνεχίζουν να παρακολουθούν την περίπτωση του Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού ο Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο μέσος από το Μάλι τον τελευταίο καιρό περίμενε μία πρόταση από την Αγγλία και αυτόν ήταν ο λόγος για τον οποίο καθυστερούσε να απαντήσει. Ωστόσο, μάλλον δεν έχει βρει αυτό που θέλει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ