ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πρώτα "γκάζια" του Αναστασίου στους πράσινους

Τα πρώτα "γκάζια" του Αναστασίου στους πράσινους
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να σέβονται τη φανέλα την οποία φοράνε και να τα δίνουν όλα για αυτή.

Οι πρώτες φωνές από τον Γιάννη Αναστασίου ήρθαν αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα των πράσινων με την Βαλενσιέν και την βαριά ήττα του Τριφυλλιού.

Ο 40χρονος τεχνικός με το που έληξε η αναμέτρηση πήγε στα αποδυτήρια των πράσινων και σε έντονο ύφος άρχισε να κάνει παρατηρήσεις.

Σε αυτή την πρώτη έντονη ομιλία του όμως δεν μίλησε προσωπικά για παίκτες ούτε έριξε ευθύνες στον καθένα ξεχωριστά αλλά μίλησε για την συνολική κακή εικόνα των πράσινων.

Για την συνολική εμφάνιση των παικτών του Τριφυλλιού ενώ αυτό που ζήτησε κυρίως από όλους ήταν ότι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ποια φανέλα φοράνε και κοιτάξουν να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε παιχνίδι, φιλικό ή επίσημο.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αναστασίου είπε στην ομιλία του προς τους πράσινους: "Θα πρέπει όλοι να μάθετε ποια φανέλα φοράτε και να την σέβεστε πάνω από όλα δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό σε κάθε ματς. Είτε πρόκειται για φιλικό, είτε για επίσημο. Η συνολική μας παρουσία ήταν πάρα πολύ κακή στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κάναμε λάθη που δεν έπρεπε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ