ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίσιμες αποφάσεις μέχρι την Παρασκευή

Κρίσιμες αποφάσεις μέχρι την Παρασκευή
Σο INTIME SPORTS

Κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού θα παρθούν μέχρι την Παρασκευή. Στον "αέρα" Φάμπρι και αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Η φετινή σεζόν εκτυλίσσεται σε εφιάλτη για τους φίλους του Παναθηναϊκού που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Το γλυκό ήρθε να δέσει με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη το βράδυ, καθώς ο Πλατανιάς νίκησε με 1-0 στα Χανιά και πέταξε εκτός θεσμού τους πράσινους.

Πλέον ο μόνος στόχος που έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό είναι να συσπειρωθεί και να προσπαθήσει να σώσει τη σεζόν κυνηγώντας τα πλέι οφ. Βέβαια με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα δεν αποκλείεται να δούμε το "τριφύλλι" να μπλέκει σε σενάρια που τον θέλουν να υποβιβάζεται.

Αποφάσεις...

Η διοίκηση του συλλόγου είναι προβληματισμένη από τη νέα αγωνιστική "σφαλιάρα" και ετοιμάζει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Είναι πιθανό δηλαδή να δούμε τον Φάμπρι να αποχωρεί από το τιμόνι της ομάδας και ορισμένους ποδοσφαιριστές να "τελειώνουν" οριστικά.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, αφού ο Παναθηναϊκός δίνει αγώνα -δίχως αύριο- στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Κλείνοντας να πούμε πως την Τετάρτη κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει τον Γιάννη Αλαφούζο απογοητευμένο από την όλη κατάσταση, κάτι που ίσως σχετίζεται με το "πάγωμα" της ΑΜΚ.

Διαβάστε επίσης: Κράξιμο στο αεροδρόμιο των Χανίων για την αποστολή του Παναθηναϊκού, Φάμπρι: "Είναι άδικος ο αποκλεισμός"!!!, Άνοιξε ο δρόμος της επιστροφής στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ