ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρέμεται από τα χείλη της UEFA

Κρέμεται από τα χείλη της UEFA
Παναθηναϊκός

Την τελική απόφαση της UEFA για τον φάκελο και την άδεια περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Πλησιάζει ο Κουτρουμπής, νέο ραντεβού με Καραγκούνη

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη της UEFA στην Ελλάδα με σκοπό να ελέγξει τους φακέλους των ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκού και της Ξάνθης φαίνεται πως θα επηρεάσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό των πράσινων.

Ουσιαστικά η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα περιμένει την επίσημη τοποθέτηση της διοργανώτριας Αρχής, έτσι να γνωρίζει αν θα λάβει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γεγονός που σημαίνει αυτόματα και επιπλέον έσοδα.

Για όσους έχουν μπερδευτεί να πούμε πως αν η UEFA απορρίψει τους πράσινους, αυτό δεν σημαίνει πως αλλάζει κάτι στην Ελλάδα. Δηλαδή μεταγραφές θα μπορούν να γίνουν χωρίς περιορισμούς.

Κορυφώνονται οι συζητήσεις

Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά να πούμε πως μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο έμπειρος μέσος θα έχει νέο ραντεβού με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", όπου και αναμένεται να δείξει τις προθέσεις του. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως είναι αρκετά διστακτικός.

Τέλος να πούμε πως ο Κουτρουμπής απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ και βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό που του έχει καταθέσει προσφορά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ