ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά στην ομάδα ο Αλαφούζος

Κοντά στην ομάδα ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και δείπνησε με την ομάδα στο Πεντελικόν. Αναστασίου: "Δεν θα έχουμε εύκολο παιχνίδι".

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την κρούση που δέχτηκε για την ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής με την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού μετέβη αρχικά στο Απήλιον, όπου παρακολούθησε την προπόνηση και στη συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό.

Τους ενημέρωσε ότι εκδηλώθηκε επίσημο ενδιαφέρον από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αλλά τους επισήμανε ότι είναι νωρίς για να προδικαστεί η κατάληξη του και κατά συνέπεια, αυτοί δεν πρέπει να ασχολούνται με τα εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Τους ζήτησε να συνεχίσουν προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, ώστε να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν τον Νοέμβριο. Έκλεισε λέγοντας πως όταν προκύψει κάτι συγκεκριμένο, θα τους πληροφορήσει ο ίδιος.

Κατόπιν, ο Αλαφούζος ακολούθησε την αποστολή στο ξενοδοχείο "Πεντελικόν", το μέρος στο οποίο καταλύει πριν από τα παιχνίδια. Δείπνησε με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Γιάννη Αναστασίου και έπειτα, αποχώρησε.

Αναστασίου: "Θα γίνει μάχη"

Στη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής, μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής του Τριφυλλιού έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα, ώστε να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός προ εκπλήξεως.

"Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο και πρέπει να το καταλάβετε. Θα γίνει μία μάχη και ο Απόλλωνας είναι μία δύσκολη ομάδα, θα παλέψει για να πάρει ότι μπορεί από το παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, για να πάρουμε τη νίκη. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι"τόνισε ο Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ