ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κόκκινο σε Arboris Capital, πράσινο σε πρίγκιπα

Κόκκινο σε Arboris Capital, πράσινο σε πρίγκιπα
INTIME SPORTS

Κόκκινο άναψαν στην Arboris Capital για την ώρα τα μέλη του Δ.Σ. Στα χέρια του Τζίγγερ το σχέδιο του MoU. Διαβάστε τα παρασκήνια από το Δ.Σ.

Ραγδαίες είναι και πάλι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά και το Δ.Σ. που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης και κράτησε σχεδόν δύο ώρες.

Την ώρα που παρελήφθη το σχέδιο με την τελική μορφή του M.O.U από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τα μέλη του Δ.Σ. σταμάτησαν την υπόθεση της Arbital Capital. Διαβάστε τα παρασκήνια από το Δ.Σ.


Γόντικας: "Πρωτίστως μας αφορά η καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας"

Δημήτρης Γόντικας, Θανάσης Γιαννακόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκαν στο αποτέλεσμα του νέου Δ.Σ., αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας:

"Εξουσιοδοτήθηκε από το ΔΣ η διοικούσα επιτροπή να διερευνήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις πιθανής συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Θα επανέλθουμε στο συγκεκριμένο θέμα στη Συνέλευση στις 4/11 για να παρθεί μία απόφαση.

Πρωτίστως μας αφορά η καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και το καλό κλίμα".

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Κοντός ψαλμός αλληλούια"

Με χιουμοριστική διάθεση φάνηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολιάζοντας το θάνατο του θείου του πρίγκιπα, με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ να μιλάει και για την αποχώρηση του ίδιου και του αδελφού του από το μπάσκετ.

"Είπαμε να συζητήσουμε μαζί τους (με την Arboris) και στο συμβούλιο στις αρχές Νοέμβρη θα αποφασίσουμε. Ενα Θεος ξερει τι θα γίνει. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Πέθανε και ο θείος (ο θείος του πρίγκιπα) και τον πενθούμε όλοι" τόνισε και απάντησε:

Για την υπόθεση της ΚΑΕ, σχολίασε: "Το έχουμε ξαναπει και το έχουμε ξαναπει. Όταν επαναλαμβάνεται ένα πράγμα χάνει την αξία του. Έχουμε κουραστεί βιολογικά. Κρίναμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν το κάναμε φέτος που είχαμε πει γιατί δεν είχε βρεθεί κανένας αγοραστής".

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδα του Φερέιρα: "Δεν φοβόμαστε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει το δρόμο του και να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Κωνσταντίνου: "Στις 4 Νοέμβρη θα πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις"

Τις αποφάσεις που πάρθηκαν κλήθηκε να σχολιάσει και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

"Πήραμε κάποιες αποφάσεις προκειμένου το προεδρείο να συζητήσει με την εταιρεία αυτή και στο Συμβούλιο στις 4 Νοέμβρη θα πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις" τόνισε το μέλος του Δ.Σ.

Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία

Σε ότι αφορά το άλλο στρατόπεδο, αυτό του Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το σχέδιο με την τελική μορφή του M.ο.U παρελήφθη από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, διαρρέει μια θετική αύρα στις δύο αλλαγές που έχει ζητήσει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ και έχουν να κάνουν: 1ον) Στο να μη διαχειριστεί το τωρινό Δ.Σ. της ΠΑΕ τα 15.000.000ευρώ που θα βάλει ο πρίγκιπας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και 2ον) να διαρκέσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

Αιτήματα που όπως αναφέρουν κύκλοι της πλευράς Τζίγγερ θα γίνουν αποδεκτά και στη συνάντηση των δικηγόρων την Τετάρτη θα υπογραφεί το μνημόνιο συμφωνίας για να οριστικοποιηθεί το μεγάλο deal.

Παρασκήνιο με επιστολές, αντιδράσεις και αιχμές για Τσάκα

Παρόλο που το Δ.Σ. είχε χρόνο κοντά στις δύο ώρες, η ψηφοφορία για τη λήψη της τελικής απόφασης για την εξουσιοδότηση της διοικούσας επιτροπής, κυλήσε γρήγορα. Σε ότι αφορά τις ψήφους, θετικά ψήφισαν εννέα μέλη ενώ τρία μέλη ψήφισαν λευκό ενώ απών ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Σε ότι αφορά το παρασκήνιο του Δ.Σ., στη διάρκεια της συνεδρίασης διαβάστηκαν επιστολές από τέσσερις μετόχους. Η πρώτη ήταν επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος ανέφερε ότι περιμένει την απόφαση του Δ.Σ. και θα συμφωνήσει με αυτή ειδικά να αναζητηθεί νέος επενδυτής.

Η δεύτερη του Ανδρέα Βγενόπουλου, ανέφερε πως είναι θέμα του Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει βρει τον επενδυτή. Επιστολή έστειλε και ο Νικόλας Πατέρας, στην οποία τόνιζε ότι θα συμφωνήσει με όποια απόφαση πάρει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Παράλληλα, ο Αδαμάντιος Πολέμης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πρέπει να εξουσιοδοτηθεί η Arboris Capital.

Επίσης, προς το τέλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα να του πει πως τα χρήματα που ζήτησε ο Αδαμάντιος Πολέμης τα πήρε πίσω ενώ ο ίδιος και ο αδελφός του που έβαλαν χρήματα δεν τα έχουν λάβει ακόμα πίσω.

Τέλος πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τα λεγόμενα του Βλάση Τσάκα στην τηλεόραση του Σκάι και που φάνηκε να εκνεύρισαν μερικούς εξ' αυτών (οι παλαίμαχοι έδειξαν αρκετά εκνευρισμένοι) ενώ θέμα συζήτησης ήταν και οι εξελίξεις στην υπόθεση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ