ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης, Λέτο και Σπυρόπουλος σε εκδήλωση

Νίνης, Λέτο και Σπυρόπουλος σε εκδήλωση
INTIME SPORTS

Τα φλας της δημοσιότητας τράβηκαν Νίνης, Λέτο και Σπυρόπουλος σε εκδήλωση αθλητικής εταιρείας. Διαβάστε πιο ήταν το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" παικτών. (video)

Σε εγκαίνια καταστήματος αθλητικής εταιρείας έδωσαν το παρών αρκετοί αθλητές μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Σεμπάστιαν Λέτο, Σωτήρης Νίνης και Νίκος Σπυρόπουλος βρέθηκαν εκεί και απωθεώθηκαν από θαυμαστές τους που τους ζητούσαν ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία ενώ μίλησαν για την πορεία του "τριφυλλιού".

Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι συνεχάρησαν τον Αργεντινό μέσο του Παναθηναϊκού για το εντυπωσιακό ξεκίνημά του τις πρώτες αγωνιστικές με τα επτά γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Παράλληλα όλοι ενδιαφέρθηκαν για την πορεία της αποθεραπείας του Σωτήρη Νίνη. Ακόμα και παίκτες του Ολυμπιακού ρωτούσαν τον νεαρό μέσο του "τριφυλλιού" για την αποθεραπεία του και για το πότε θα είναι έτοιμος να επανέλθει.

Οι Λέτο και Νίνης φωτογραφήθηκαν με την εξάστερη φανέλα του μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα ο Αργεντίνος μέσος με την πράσινη και ο Ελληνας μέσος με τη λευκή.

Νίνης: "Τέλη του Ιανουαρίου, να μπορώ να παίξω"

Για την πορεία του τραυματισμού του, την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον "Δικέφαλο του Βορρά" την Κυριακή μίλησε και ο Σωτήρης Νίνης. Αρχικά, ο μέσος των "πράσινων" σχολίασε την εκδήλωση και εν συνεχεία απάντησε στις ερωτήσεις:

- Πότε θα γυρίσεις στα γήπεδα;

"Αν όλα πάνε καλά βάση προγράμματος στα μέσα Γενάρη, τέλη του Ιανουαρίου να μπορώ να παίξω".

- Βλέποντας την ομάδα να πηγαίνει τόσο καλά, να είναι πρώτη και να παίζει καλή μπάλα πρέπει να νοιώθεις σαν θηρίο στο κλουβί;

"Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να έχει έναν τέτοιο τραυματισμό και να απουσιάζει τόσους πολλούς μήνες από την αγωνιστική δράση είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει αν δεν το ζήσει και θέλει πολύ δύναμη για να γυρίσει ακόμα καλύτερος".

- Περίμενες στην αρχή της σεζόν η ομάδα να τα πάει τόσο καλά;

"Ναι εγώ προσωπικά ήξερα ότι από ένα σημείο και μετά η ομάδα θα παίξει πάρα πολύ καλά γιατί και πέρσι κατά διαστήματα στο μέσος της χρονιάς προς το τέλος είχαμε παίξει πολύ καλά. Κάτι που σταμάτησε μετά το ντέρμπι. Φέτος επειδή είχαμε τον προπονητή από την αρχή της προετοιμασίας και μας δούλεψε όπως έπρεπε πίστευα ότι θα βγει αυτό".

- Πολλοί, συνήθως οι αντίπαλοι, λένε ότι η κορυφή ζαλίζει, εσείς οι παίκτες πιστεύεται ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο;

"Φυσικά το είδαμε και πριν από δυο χρόνια που πήραμε το νταμπλ. Οπότε γιατί όχι να παραμείνουμε και να κοιτάξουμε και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια να κερδίσουμε. Εκεί θα φανεί πόσο καλοί είμαστε".

- Τη Κυριακή ο Παναθηναϊκός έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι τι πρέπει να προσέξει;

"Όπως είπα έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Δεν είναι ένα απλό ματς είναι τρία ντέρμπι. Μπαίνεις με την ίδια ψυχολογία και στα τρία παιχνίδια. Δεν μπορείς να κοιτάξεις οτιδήποτε άλλο. Είναι ένα ντέρμπι που όλα γίνονται και μπορεί να βρεθείς σε μια καλή μέρα και να κερδίσεις".

- Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο γιατί φαίνεται ότι επικρατεί μια αναταραχή με όλα αυτά που γίνονται... Δεν ξέρουμε αν υπάρχει η αναταραχή αυτή και στο ποδοσφαιρικό τμήμα;

"Δεν νομίζω να υπάρχει αναταραχή στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο".

- Σας απασχολεί καθόλου αν ο Πρίγκιπας αναλάβει τον Παναθηναϊκό;

Δεν με απσχολεί προσωπικά εμένα και ούτε και τους συμπαίκτες μου πιστεύω. Σίγουρα ενδιαφερόμαστε αλλά εμείς κοιτάμε την δουλειά μας. Τον καθένα ναι μεν απασχολεί καθώς αυτοί που θα έρθουν αυτοί θα σε πληρώνουν, μιλάμε για την ομάδα μας, οπότε σίγουρα το σκέφτεσαι. Όπως σας είπα όμως το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει έναν στόχο. Να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να είναι μέσα στους στόχους του. Να πηγαίνει πρώτα καλά η ομάδα και αυτό είναι δευτερεύων"

- Μιας και μίλησες για τον τραυματισμό σου πως εξελίσεται η αποθεραπεία σου;

"Μέχρι στιγμής πηγαίνουν όλα πολύ καλά και ας ελπίσουμε τον Γενάρη το πολύ στις αρχές Φλεβάρη να είμαι έτοιμος".

Λέτο: "Είμαι πολύ χαρούμενος"

Λίγα λόγια αλλά πολύ καλή διάθεση είχε να επιδείξει ο Σεμπαστιάν Λέτο, που δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με φίλους της ομάδας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και γιορτάζω μαζί τους. Τα προϊόντα της "adidas" σίγουρα είναι πολύ άνετα για μένα και σαν παίκτης προτιμώ να τα φοράω γιατί νοιώθω άνετα. Βέβαια έχουν προϊόντα τα οποία μπορείς να φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας" είπε αρχικά ο πρώτος σκόρερ του "τριφυλλιού".

- Βρίσκεσαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση θεωρείς ότι μπορείς να σκοράρεις και στη Τούμπα;

"Νομίζω ότι τα παπούτσια της "adidas" με βοηθάνε πάρα πολύ στο σκοράρισμα".

Σπυρόπουλος για ντέρμπι και πρίγκιπα

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Νίκος Σπυρόπουλος σε δηλώσεις αναφέρθηκε στα επόμενα ντέρμπι του "τριφυλλιού" με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό ενώ σχολίασε και την περίπτωση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Τέλος μίλησε και για τα εγκαίνια του καταστήματος.

"Ναι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Ξεκινάει μια σειρά τριών δύσκολων αγώνων. Ελπίζω να κάνουμε το απόλυτο στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν και να συνεχίσουμε με τον ίδιο καλό τρόπο"

- Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στη Τούμπα;

Είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Να μην μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να καταφέρουμε να κερδίσουμε το ματς".

- Θα είσαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία;

Όχι νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ευχαριστημένος μόνο όταν νικάει".

- Η ομάδα είναι σε φόρμα, φαίνεται να πηγαίνει καλά;

"Ναι είναι καλά η ομάδα, πηγαίνει καλά και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό".

- Οφείλεται και στον προπονητή;

"Ναι, σίγουρα στον προπονητή πρώτα από όλα"

- Ο οποίος αποθεώθηκε μάλιστα στο ματς με τον Εργοτέλη;

"Ναι όντως καλό είναι αυτό".

Τέλος σε ερώτηση από τους οπαδούς του παναθηναϊκού για την περίπτωσητου Σουλτάν Αλ Σαούντ, τόνισε: "Ναι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ