ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κλεισμένο" θεωρούν τον Σισέ οι Τούρκοι

"Κλεισμένο" θεωρούν τον Σισέ οι Τούρκοι
INTIME SPORTS

Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφορικά με την ενδεχόμενη συμφωνία της Γαλατασαράι και του Τσιμπρίλ Σισέ την ώρα που τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και το περιβάλλον του Γάλλου σταρ δηλώνουν άγνοια. Την Τετάρτη λήγει η προθεσμία απάντησης του Ντρογκμπά και εφόσον δεν απαντήσει θα ανακοινωθεί ο Σισέ, τονίζουν.

Η παράταση στην αγωνία για την υπόθεση Σισέ και Γαλατάσαράι μεγαλώνει καθημερινά, αφού ή υπάρχει θέμα και απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν τόσο οι "πράσινοι" όσο και ο ίδιος ο παίκτης ή οι "γείτονές" μας γράφουν για μια επιθυμία που θα ήθελαν πολύ να πραγματοποιήσουν.

Σύμφωνα με την "γειτονική" χώρα η μεταγραφή είναι "κλεισμένη" προχωρώντας για του λόγου το αληθές και σε λεπτομέρειες για το νέο του συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη Γαλατάσαραϊ ενώ εξαιρετικές φαίνονται -σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα- και οι απολαβές του Παναθηναϊκού.

Τα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρουν πως η "Τσιμ Μπομ Μπομ" έχει δώσει διορία στην Τσέλσι και τον Ντρογκμπά να απαντήσει στην προσφορά της έως την ερχόμενη Τετάρτη. Αν δεν το κάνει, τότε η Γαλατασαράι θα δώσει επίσημη μορφή στη συμφωνία της με τον άσο του Παναθηναϊκού που χαρακτηρίζεται ως "μαύρο διαμάντι".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ετήσιες αποδοχές του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λίγκα θα αγγίζουν τα 4.800.000 ευρώ και θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό κόστος της συμφωνίας θα φτάσει τα 14.400.000ευρώ, μόνο ως απολαβές του παίκτη.

Εξαιρετικές σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα, μοιάζουν και οι οικονομικές απολαβές του Παναθηναϊκού, αφού η Γαλατά φέρεται έτοιμη να προτείνει ένα ποσό μεταξύ 8 και 10 εκατομμυρίων ευρώ στον ελληνικό σύλλογο για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του Γάλλου σταρ.

Ουδέν νεότερο από ΠΑΕ και παίκτη

Άξιο αναφοράς είναι πώς τόσο η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και του παίκτη είναι ίδια από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η είδηση περί ενδιαφέρον της Γαλατασαράι. Η "πράσινη" ΠΑΕ επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά πως δεν υπάρχει καν πρόταση στα γραφεία της ενώ ο ίδιος ο παίκτης στο περιβάλλον του μιλάει για "φιλολογικό" ενδιαφέρον από την "Τσιμ Μπομ Μπομ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ