ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καυτός Γενάρης σε διοικητικά και ρόστερ

Καυτός Γενάρης σε διοικητικά και ρόστερ
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος ο μάνατζερ του Σιμάο ότι θα τα βρει ο πελάτης του με τον Παναθηναϊκό. Καυτός Γενάρης για τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους.

Το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα "καυτό" στον Παναθηναϊκό, αφού σε δυο περίπου μήνες θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το μέλλον της ομάδας τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε διοικητικό.

Αρχικά θα πρέπει να δούμε τις πραγματικές προθέσεις των φερόμενων επενδυτών για τις μετοχές της ΠΑΕ και στη συνέχεια θα ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαια τους.

Στο στρατόπεδο των Αράβων τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με την προηγούμενη μέρα, αφού ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως περιμένει "να δει" τα 15 εκ. ευρώ και στη συνέχεια να δώσει την... ευχή του.

Μέχρι να συμβεί αυτό, που είναι και το ζουμί της υπόθεσης, όλα τα άλλα θα είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση. Εκείνο που καίει όμως τους ανθρώπους που "τρέχουν" τον Παναθηναϊκό είναι το σήμερα και τα "όπλα" που έχουν στα χέρια τους.

Μία δεκάδα παίκτες

Συνολικά δέκα παίκτες του "τριφυλλιού" μπορούν να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν σε οκτώ ημέρες. Αυτοί είναι οι: Καραγκούνης, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Σιμάο, Κλέιτον, Σπυρόπουλος και Πετρόπουλος.

Έτσι ο Δημήτρης Γόντικας έχει ένα βουνό να ανέβει μέσα στο επόμενο δίμηνο και προτεραιότητα του είναι φυσικά να μιλήσει με τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και αυτούς που έχουν μεταπωλητική αξία.

Δημοσιεύματα του Τύπου και πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει επαφές με την πλευρά του μάνατζερ του Σιμάο και του ζητήθηκε να κάνει λίγες ημέρες υπομονή, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Σωτήρη Νίνη.

Όπως και να έχει μετά τις γιορτές θα γνωρίζουμε πάνω-κάτω ποιο θα είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού της επόμενης περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ